» Kilpatanssi

Kilpatanssi

Tule kokeilemaan tanssiurheilun monipuolisuus! Laji yhdistää oivallisesti niin fyysisen kuin henkisen kehittymisen ja sitä voi harrastaa kevyesti kerran viikossa tai tavoitteellisesti kilpaillen. Olitpa sitten lavakonkari, joka haluaa sävähdyttää tangoaan, isä joka haluat selviytyä sukulaisten valssista, pari joka kaipaa yhteistä harrastusta tai musiikillisesti lahjakas nuorimies joka kaipaa monipuolista fyysistä haastetta, tule tunnille.

IMG_0857

Tanssiurheilu tutkitusti kehittää ryhtiä ja tukielinlihaksistoa, parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa sekä haastaa aivosi toimimaan sukkelammin. Tanssin kautta erityisesti liikehallintakyky eli tasapaino, reaktiokyky, koordinaatio, ketteryys ja liikenopeus kehittyvät eli laji on erinomainen oheisharjoite muille harrastuksille.

Ennakkoilmoittautumisia ryhmiin ei tarvita, ole paikalla hyvissä ajoin ennen ryhmän alkua ja tule kokeilemaan. Alkeistunnille varustuksena sukat tai tanssitossut, vaatteet joissa helppo liikkua ja juomapullo.

  Aikuisten paritanssin alkeis- ja jatkoryhmän kausimaksut kattavat opetuksen kaksi kertaa viikossa ajalla 18.8-5.12.2019. Hinnasto: