» Kilparyhmät

Kilparyhmät

Kilparyhmissä opetus keskittyy taidollisesti saman tasoisten parien yksilölliseen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti. Viikottaiset aiheet vaihtelevat kuviotekniikasta esiintymiseen ja tanssitaitojen kehittämiseen. Jokainen tanssija on tervetullut ryhmiin sillä ryhmät ovat avoimia  ja ryhmissä voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti.lunddance 13 kopio

8-Tanssiryhmä torstaisin klo 17-18:30

Viikottainen kilpatanssin taitotasoille E-D suunnattu ryhmä. Vuoroviikoin aiheena lattari- ja vakiotanssit (D-luokan tanssein). Pääpaino opetuksessa on tanssin perustaitojen kehittämisessä sekä seuraavan taitotason edellytysten saavuttamisessa. Nämä saavutetaan opettelemalla rautainen perustekniikka, luontevat esiintymistaidot, urheilijan kilpailuvarmuus ja paritaidot.

IMG_0855

10-Tanssiryhmä torstaisin klo 18:30-20

Ryhmä kilpatanssijoille jotka hallitsevat kaikki vakio- ja/tai latinalaistanssit. Ryhmässä kehitetään taitotasollisesti pidemmälle edenneiden tanssijoiden lajitekniikkaa ja rohkaistaan tanssilliseen luovuuteen. Opetus käsittää monipuolisesti teknisten taitojen lisäksi kehonhuoltoa, henkisiä taitoja, kilpailemista sekä luovia harjoitteita.

Mirelle ja Sami-7627

Molemmat ryhmät kokoontuvat tanssi-ja liikuntakoululla (Takojankatu 11).
Vetäjät: Sami & Mirelle Lund + vierailevat valmentajat

Hinnasto: