» Häävalssikurssit

Häävalssikurssit

Oletko menossa naimisiin tai ystäväsi häihin etkä ole varma tanssitaidostasi?

Lunddancen häävalssikurssilla opettelemme kaksi valssia: perinteisen häävalssin ja hitaan valssin alkeet. Näiden kahden tanssin avulla selviydyt häiden tanssiparketilla kunnialla, eikä sinun tarvitse jäädä seinäruusuksi nököttämään.

Kurssin hintaan saat 2h henkilökohtaista opetusta ja harjoittelua Kalevan tanssi-ja liikuntakoulullamme osoitteessa Takojankatu 11, Tampere. Opetus on mukavan rentoa ja otamme jokaisella kurssilla huomioon osallistujien toiveet ja taitotason. Ilmoittautumiset mirelle@lunddance.com tai 0445265800 viimeistään kolme päivää ennen kurssin alkua.

Kurssi 1 on peruttu Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi. Tällähetkellä kurssit 2 ja 3 on tarkoitus toteuttaa suunnitelman mukaisesti. Mikäli haluat varata yksityisopetusta tai kurssiajat eivät sovi sinulle, niin ota meihin yhteyttä.

Voit valita itsellesi sopivan ajankohdan tai tulla vaikka kaikkiin.
Kurssi 1 su 22.3. klo 10-12 (PERUTTU)
Kurssi 2 ma 11.5. klo 18:30-20:30
Kurssi 3 la 23.5. klo 13-15

Hinta: 20€/hlö/kurssi

Mikäli haluat lisää harjoitusta, oman häätanssikoreografian tai oppia vaikka lavafoksin valssien lisäksi kysy yksityistunteja. Kurssin käyneet saavat -10% alennuksen meidän muista häätanssikursseista, yksityistunneista ja häätanssikoreografioista.