» Easy Latin Cross

Easy Latin Cross

Maanantaisin Easy Monday Latin Cross klo 18:00-19:00  

Easy Cross on Latin Crossin helpompi sisko. Tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua niinkuin isosiskonsa, mutta askelsarjat ja koreografiat on suunniteltu alkeistasolle. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.

Kevään 2021 tunnit 11.1 alkaen!

Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Molemmat  Latin Crossit ovat erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä ne lisäävät kehon hapenottokykyä, käyttävät lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttavat rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!

Kevään 2021 tuntien teemat

vkot 1,2,3 salsa
vkot 4,5,6 jive
vkot 7,8,9 cha cha cha
vkot 10,11,12  tango
vkot 13,14,15  samba
vkot 16,17,18  salsa 

Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse. Tunnit voi maksaa kertamaksuna 10€/hlö, 10-kerran korteilla (90€), Smartumin seteleillä/saldolla, ePassilla tai Virike seteleillä/saldolla.

Latin Cross tunteja vetävät Hannu Korhonen, Sami ja Mirelle Lund. Luvassa vaihtuva ohjelma sambaa, salsaa, merenqueta, reggeatonia, jiveä, pasoa ja kaikkea muuta kivaa.