» Latin Cross

Latin Cross

Tämä iloinen ja mukaansa tempaava soolotanssi tunti pidetään
– keskiviikkoisin klo 17:30-18:30
– sunnuntaisin klo 14-15.

Kevään 2021 tunnit alkavat sunnuntaina 10.1  

Latin Cross tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.

Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Latin Cross on erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä se lisää kehon hapenottokykyä, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!

Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse. Tunnit voi maksaa kertamaksuna 10€/hlö, 10-kerran korteilla (90€), Smartumin seteleillä/saldolla, ePassilla tai Virike seteleillä/saldolla.

Latin Cross tunteja vetävät Sami ja Mirelle Lund sekä vierailevat tähtiopettajat. Luvassa vaihtuva ohjelma sambaa, salsaa, merenqueta, reggeatonia, jiveä, pasoa ja kaikkea muuta kivaa.
Uusi Easy Monday on koreografioiltaan hieman helpompi ja sopii vasta-alkajillekin. Keskiviikon ja sunnuntain Latin Crosseilla lisätään haasteita monipuolisten rytmitysten, tekniikan ja vartalonkäytön muodossa.