» Happy Easter -livenä 10.4.2020

Happy Easter -livenä 10.4.2020

Pääsiäisenä liikutaan livenä

Pääsiäiseksi suunniteltu leiri-/ workshoppäivä muuttui online tapahtumaksi suoraan sinulle kotiin. Muokkasimme päivän tarjontaa ja nyt jokainen tunti soveltuu myös kotona tehtäväksi. Tule mukaan pitkäperjantain innostavaan liikunta- / tanssitapahtumaan.

Aikataulu

11:00 KEHO
12:00 Latin Cross osa 1
13:00 Latin Cross osa 2

15:00 Latin tekniikka
16:00 Tanssijan fysiikka
17:00 Tanssijan kehonhuolto

Kaikki tunnit ovat kestoltaan 45 min ja lähetämme ne Zoomin kautta.

Latin Cross on nauruhermoja kutkuttava ja hikipisaroita irrottava, sykkeellinen soololattaritunti. Mukaan voi tulla kuka vain joka on kiinnostunut liikkumaan iloisen lattarimusiikin säestämänä hyvässä porukassa. Ensimmäisellä tunnilla nautimme samban  rytmikkäästä maailmasta ja toisella tunnilla uppoudumme aurinkoisen salsan vietäväksi.

KEHO on nimensä mukaisesti kehonhuoltotunti joka keskittyy pieniin tukilihaksiin sekä liikkuvuuksiin. Tunti ei ole fyysisesti kovin rankka, vaan keskitymme enemmän keholliseen hyvinvointiin ja avaamme kehon toiminnallisia lukkoja. Tunti sopii kaikille jotka haluavat pitää kehostaan huolta.

Latin tekniikka on säännöllinen viikkotuntimme, joka keskittyy viiden kilpatanssi lattarin tekniikoiden kehittämiseen. Tunnin monipuolisuutta lisäävät vaihtelevat harjoitteet mm. pyörimiseen, kääntymiseen, vartalon eri osien tekniikkaan ja käsien käyttöön. Pääsiäisen tunnilla aiheena ovat jalkojen ojennukset ja painonsiirto.

Tanssijan fysiikka on uusi tuote jossa keskitymme tanssijan keholliseen voimatasapainoon lajista riippumatta. Otamme huomioon tanssijan tärkeimmät lihasryhmät ja autamme kutakin tanssijaa omien haasteiden kanssa. Tervetuloa kaikki tanssia harrastavat!

Tanssijan kehonhuolto keskittyy puolestaan tanssijan treeneistä palautumiseen, kehon liikkuvuuksiin ja mahdollisiin puolieroihin. Tanssijat käyttävät kehoaan työkalunaan joten on suotavaa että se on parhaassa mahdollisessa iskussa myös kovan treenikuorman keskellä.

Hinnat:

Tunneille pääset osallistumaan Lunddancen livelähetysten hinnalla ja voit käyttää ostamaasi  LIVE sarjakorttia myös näille tunneille.

Kertamaksu 8€
5x -kortti 37€
10x -kortti 72€
Kertamaksuista saat ohjeet tilille maksua varten ja livekorteista saat laskun.
Lisäohjeita ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kyselyt:
mirelle@lunddance.com tai 044 5265800 .