» Ideapark goes Dancing 7-8.12.2018

Ideapark goes Dancing 7-8.12.2018

Kesän huippusuosittu Särkänniemi goes Dancing-leiri tulee nyt talvellakin! Kaksipäiväinen lasten ja nuorten kilpatanssileiri huipentuu esiintymiseen Ideaparkissa ja huvitteluun Zones by Särkänniemessä.

Leiri yhdistää mainiolla tavalla vakio- ja latinalaistanssien opetuksen sekä hauskan yhdessäolon. Tällä leirillä luvassa tanssia, leikkejä & pelejä, liikkumista, mukavaa yhdessäoloa sekä esiintyminen Ideaparkissa sekä huvittelua ZONES by Särkänniemi. Pidämme leiriläisistä hyvää huolta ja huolehdimme myös ruokailuista ja välipaloista. Leiri on jokaisen kilpatanssijatytön ja -pojan unelma. Vanhemmat voivat ottaa parin päivän tauon lasten kaitsemisesta juuri ennen joulua – mikä sen parempaa?

Leiri pidetään Lunddancen tilavassa ja valoisassa tanssihallissa osoitteessa Viinikankatu 51 Tampere. Hallilla mahdollisuus yöpymiseen. Valmentajina Ansku Bergström,  Sami ja Mirelle Lund.

Leiri on tarkoitettu lapsi-nuorisoluokan kilpatanssijoille. Ryhmät jaetaan taito-ja ikäluokittain ilmoittautuneiden mukaan.

Ilmoittautuminen 27.11.2018 mennessä
mirelle@lunddance.com
Kerro meille ilmoittautumisen yhteydessä ketkä osallistuvat, osallistuvien taito-ja ikäluokka, ruoka-aineallergiat sekä yövyttekö
salillamme.

Leirin hinta: 125€ / hlö

Leiriin sisältyy:

– 8 ryhmätuntia
– practice
– esiintymistreenit
– esiintyminen Ideaparkissa
– Zones päivälippu
– iltaohjelmaa (pe)
– salimajoitus lapsille
– ruokailut välipaloineen

Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella.
Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% maksusta.

Katso leirimainos tästä.