» Ilmaiset näytetunnit 3.8 ja 5.8

Ilmaiset näytetunnit 3.8 ja 5.8

Syksy lähestyy ja on aika palailla lomien jälkeen arkeen.

Lunddance tarjoaa ilmaiset näytetunnit syksyn tarjonnasta.

Näytetunnit ovat ilmaisia ja ne sisältävät pienen infon lajista ja harrastamisesta liikkumisen lisäksi. Kaikille tunneille taitotaso on avoin eli aiempaa kokemusta et tarvitse.

Ilmoittautumiset tästä. HUOM paikkoja rajoitetusti.

Aikataulu:

Maanantai 3.8.
17-18 näytetunti aikuisten kilpatanssin alkeet

19-20 näytetunti proAm

Keskiviikko 5.8.
16:30-17:30 Näytetunti KEHO
17:30-18:30 Näytetunti Latin Cross
18:30-19:30 Näytetunti aikuisten kilpatanssin alkeet
19:30-20:15 Näytetunti Joogla UUTUUS!

Tuntiesittelyt 

** kilpatanssin alkeissa tutustumme Tanssii Tähtien Kanssa – ohjelmasta tuttuihin tansseihin ja kuvioihin. Kurssilla on syksyn aikana luvassa niin vakioita kuin lattareita. Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta osallistuaksesi tälle tunnille ja paikalle voi tulla yksin tai parin kanssa.
**ProAm on turvallinen tapa opetella tanssia ammattilaisen kanssa. Opettaja harjoittelee ja/tai kilpailee oppilaansa kanssa. Aikaisempaa kokemusta kilpatansseista et tarvitse. Tämä on uutuus Lunddancella!
** KEHO on Lunddancen oma kehonhuoltotunti. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.
** Latin Cross on sooloilottelua parhaimmillaan! Mahtavat lattarirytmit täyttävät salin ja hiki virtaa. Latin Cross on erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä se lisää kehon hapenottokykyä, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa.
** Joogla on uutuus niille jotka tykkäävät joogasta / pilateksesta mutta tempo siellä on liian rauhallinen. Yhdistimme nämä kehoa hyväilevät liikkeet ja rytmikkään lattarimusan. Tältä tunnilta lähdet taatusti virkistäytyneenä ja iloisena. Tule kokeilemaan!

Osoite: Takojankatu 11, Tampere

Tervetuloa kokeilemaa!