» Lasten liikunnallinen kesäleiri 17.-20.6.2019

Lasten liikunnallinen kesäleiri 17.-20.6.2019

Vauhdikas liikuntaleirimme sisältää monipuolista ja hauskaa liikunnallista toimintaa 7-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Luvassa on tehtäviä, pelejä ja leikkejä niin sisällä kuin ulkona. Päivät koostuvat kehollisesta taitoharjoittelusta (esim. käsilläseisonta ja tasapaino), tanssista, pallopeleistä sekä ryhmätehtävistä. Vaihtelemme ohjelmaa päivittäin ja lasten kiinnostuksen innoittamina. Leirillä ohjaajina lasten rakastamat ja luotettavat Lunddancen valmentajat Sara ja Janika, joten taatusti hauskaa meininkiä luvassa.

Haluamme kannustaa lapsia aktiivisen elämäntavan pariin ja tutustuttaa heidät terveellisten välipalojen maailmaan. Lapsille on tarjolla joka päivä maittavia välipaloja, mutta lounas tulee ottaa mukaan itse. Leiritiloista löytyy jääkaappi ja mikro.

Paikka

Leiri pidetään Lunddancen tilavassa ja valoisassa tanssihallissa osoitteessa Viinikankatu 51 Tampere. Hallista löytyy 500m2 sali, 75m2 pikkusali, keittiö sekä pukuhuone- että peseytymistilat.

Päivämäärät ja kellonajat:

Tämä ainutlaatuinen kesäleiri pidetään viikolla 25 (17.-20.6.) alkaen joka päivä klo 9 ja päättyen klo 15. Lapsia voi tuoda ja hakea liukuvasti  8:30-16 välisenä aikana.

Leirin hinta: 30€  /  pvä / lapsi

Leirille kaivataan vielä paria lasta, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan sami@lunddance.com.

Laita ilmoittautumiseen mukaan seuraavat tiedot:

  • lapsen nimi ja ikä
  • vanhempien nimi ja yhteystiedot
  • lapsen mahdolliset allergiat ja sairaudet
  • mitkä päivät lapsi osallistuu leirille

Leiri toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 10. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja laskutamme varausmaksua 10€/pvä. Ennen toukokuun loppua tehdyistä peruutuksista palautamme varausmaksun kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella.

Annamme mielellämme lisätietoja leiristä,

Sami
040 7599 620
sami @lunddance.com

Mirelle
044 5265 800
mirelle@lunddance.com