» Latin Ex-Mo 24-25.8.2019

Latin Ex-Mo 24-25.8.2019

Expression and Motion!

Kesä jatkuu aurinkoisen ja iloisen Latin Ex-Mon merkeissä. Leiri rakennetaan tarjonnaltaan monipuoliseksi niin kilpatanssijoita kuin soolotanssijoita palvelevaksi. Monipuolisuus näkyy myös ohjaaja kaartissa. Menossa mukana lattarispecialisti Juri Kagan Virosta, esiintymistaidon sparraajana Suvi Salmi ja Lunddancen oma psyykkinen valmentaja Mirelle Lund.

Juri Kagan on kansainvälisesti menestynyt kilpatanssija (mm. Ammattilaisten EM 4.) ja huippuvalmentaja. Hänen vahvuuksiaan ovat liikkeen kehollinen ymmärtäminen, tekniikan avaaminen helpoiksi harjoitteiksi sekä rytminen näppäryys.

Suvi Salmi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2013 ja on nykyään johtavia Broadway-tanssin opettajia Suomessa. Laajan tanssitaustan lisäksi Suvilla on maisterin tutkinto teatterin ja draaman tutkimuksesta, mikä nostaakin hänen tuntinsa uudelle tasolle.

Mirelle Lund on hankkinut vahvan käytännön kokemuksen lisäksi myös tutkinnon liikunta-ja urheilupsykologiasta. Hänessä yhdistyy ihmisten aito kohtaaminen, monipuolinen psyykkisten työkalujen pakki ja inspiroiva persoona.

Aikataulu:

Lauantai
– kilpatanssi ryhmiä D-A 4 kpl
– mental workshop
– practice

kilpatanssijoille taitotasoille D-A suunnattu leiripäivä

Mental workshopissa keskitymme tunnistamaan erilaisia tunnetiloja ja opettelemme kuinka pystymme kehollamme niitä ilmaisemaan. (Mirelle Lund)

Sunnuntai
– latinalaistanssien perustekniikka ryhmiä
– liikkeen tunneilmaisu workshop

Sunnuntain leiripäivä on kaikille latinalaistanssista kiinnostuneille

Esiintymistaidon workshop lähestyy aihetta Broadway musikaaliviihteen valloittavan maailman kautta. Pyrimme liikkeen kautta välittämään erilaisia tunteita ja tarinoita. Tunnilla pyritään pääsemään käsiksi voimakkaaseen mutta aitoon ja avoimeen ilmaisuun. (Suvi Salmi)

Tarkempi aikataulu julkistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, kun tiedämme osallistuja määrän. Lisätietoja tarvittaessa 044 526 5800.

Hinnat:

Leiri
60€ / hlö / pvä
sis. 4xryhmä, workshop ja practice (la)

Yksityistunnit:
Juri 65€ / 45min.
Sami ja Mirelle 40€ / 45min.
Mental: 55€ / (yksilö tai pari)

Ilmoittautumiset:

mirelle@lunddance.com (9.8.2019 mennessä)
Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella.
Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% maksusta.

Ilmoittautumiseen mukaan seuraavat tiedot: parin nimet, kilpailuluokka, osallistuminen la ja/tai su ja yksäritoiveet. Salimajoitus mahdollisuus, kysy lisää.

Tervetuloa leirille

Mirelle 
044 5265800
mirelle@lunddance.com

Sami
040 7599620
sami@lunddance.com