» Latino ShowCamp 3.8.2019

Latino ShowCamp 3.8.2019

LSC -taitoa, kannustusta ja hyvää mieltä!


Nyt  vihdoin myös latino showlaisille oma leiri.
Tule Tampereelle 3.8.2019 ja inspiroidu monipuolisen tarjonnan ja kannustavan ilmapiirin parissa.

Leirille ovat tervetulleita kaikki latino showta harrastavat tai siitä kiinnostuneet tanssijat, yksin tai ryhmänä. Leirillä emme käsittele ryhmien koreografioita vaan keskitymme tanssijoiden henkilökohtaisen taidon kehittämiseen.

Aikataulu

10:30 kehollinen ymmärrys – Hannu
11:30 vartalon käyttö – A-p
12:30 presentaatio – Hannu
13:30 mental workshop: yksilö ryhmässä – Mirelle
14:30 lounas tauko
16:00 dynamiikka – A-p
17:00 tukijalan käyttö – Mirelle
18:30 showtime

Tuntiesittelyt:

Kehollinen ymmärrys
Tunnin aikana perehdytään kehon luonnolliseen liikkeeseen ja sen syntyyn. Liikettä haetaan / tutkitaan painopisteen ja vartalonkierron perusharjoitteilla. Harjoitteiden avulla voidaan hyödyntää kehossa syntyvää voimaa omaan tanssiin.

Vartalon käyttö
Tällä tunnilla keskitytään luonnolliseen vartalon liikkeeseen ja sen hyödyntämiseen käsien sekä jalkojen käyttämisessä.

Presentaatio
Tunnilla tehtävien harjoitteiden kautta opetellaan kuinka olla läsnä itselle, parille tai yleisölle. Opimme ymmärtämään mistä presentaatio koostuu.

Mental workshop: yksilö ryhmässä
Kuinka yksilö voi hyvin ryhmässä ja toisaalta kuinka muodostaa yksilöistä parhaiten toimiva ryhmä? Miten saadaan henkilökohtaiset taidot käytettyä ryhmän parhaaksi? Ajatuksia ja keskustelua em. aiheista urheilupsykologian näkökulmasta.

Dynamiikka
Tunnilla käydään läpi tanssissa käytettäviä dynaamisia muutoksia joilla saadaan tanssiin lisää kontrasteja ja mielenkiintoisuutta.

Tukijalan käyttö
Leiripäivän viimeinen ryhmä keskittyy jalkatekniikkaan ja auttaa tanssijaa löytämään voimaa lattiasta. Vahva perusta mahdollistaa voimakkaan vartalon käytön, nopeat suunnanmuutokset ja tasapainoiset linjaukset.

Valmentajat:

Hannu Korhonen
Hannu on monipuolinen ihmisen liikkeen ymmärtäjä. Hän on kilpatanssiopettaja ja
liiketerapeutti, joka haluaa antaa oppilailleen, niin haasteita kuin onnistumisen tunteitakin. Hannun tie on alkanut kilpatanssin harrastamisesta ja ammattilaiseksi siirtymisen jälkeen hän on pyörittänyt omaa tanssikoulua, järjestänyt lukuisia tanssiin liittyviä tapahtumia ja osallistunut moniin esityksiin, näytöksiin ja myös useisiin Suomessa järjestettyihin ProAm-kisoihin.

Mirelle Lund
Tämä tanssikouluyrittäjä Tampereelta haluaa tarjota oppilailleen ammattitaitoista valmennusta ja aitoa välittämistä. Itse kilpatanssia kansainvälisellä tasolla kilpailleena, Mirelle tietää miten monipuolinen treenaaminen rakennetaan ja tuloksia tehdään. Vuoden 2019 alusta Mirelle valmistui urheilupsykologiksi joka antaa hänelle vielä paremmat valmiudet valmistaa oppilaitaan paremmiksi urheilijoiksi.

A-p Pitkänen.                                         
A-p on todellinen latinalasitanssien ammattilainen. Hänellä on 20-vuoden kokemus amatööritanssijana, jonka jälkeen hän toiminut ammattilasitanssijana, valmentajana ja koreografina Jyväskylässä. A-p:lla on rento ote ja opetusta värittää hyvä huumorintaju.

Hinta:

50€ / hlö
Maksun voi suorittaa paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, Smartum seteleillä / saldomaksuna tai Epassilla.

Yksityistunnit:
Kysy yksityistunti mahdollisuuksia!

Ilmoittautumiset:

hannu-korhonen@hotmail.com (15.7 mennessä)
Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain lääkärintodistuksella.
Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% maksusta.

Tervetuloa leirille, 
Mirelle, Hannu ja A-p