» Valmentajat

Valmentajat

linja

Sami ja Mirelle

Tanssikoulun omistajat Sami ja Mirelle ovat viisinkertaisia 10-tanssin Suomen mestareita. Oman kilpauran lisäksi he ovat kouluttautuneet valmentajiksi, tanssituomareiksi ja tanssikisojen toimihenkilöiksi. Monipuolinen näkemys tanssin vaatimuksista, kehon motoriikasta ja urheilijan henkisistä ominaisuuksista auttavat tanssijoita sekä urheilijoita lajista riippumatta. 
Aputoiminimen Lundsport kautta Sami toimii eri lajien fysiikka valmentajana ja Mirelle auttaa urheilijoita/ liikkujia henkisten voimavarojen kehittämisessä urheiluspykologin roolissa.

Mika Jauhiainen

Mika on käynyt Lunddancella alusta asti ja on vakiovalmennuksemme kulmakiviä. Hän on yksi tämän hetken parhaista ellei paras vakiovalmentaja Suomesssa ja meillä on ilo nauttia hänen valmennuksestaan säännöllisesti kuukausittain.

Mika on vaativa mutta ei ankara. Hänen vahvuuksiaan ovat mm. koreografiat, liikkeen dynamiikka ja taito tanssia sekä miehen että naisen rooli.

 

 Hannu Korhonen

Hannu on tanssiopettaja, toiminta- ja tanssi-liiketerapeutti. Tanssi alkoi Hannulla 12 vuotiaana ja rakka lajiin syttyi välittömästi. Kilpailut olivat isossa roolissa tanssiuralla sekä kotimaassa että ulkomailla. Valmentamisen Hannu aloitti jo 16 vuotiaana ja ammattilaiseksi siirryttyään 2008 alkoi myös oman tanssikoulun pyörittäminen.

Tutkintoja Hannu on suorittanut (STOL 1, IDTA lattareiden Associate) Eino Roiha instituutti (2015), tanssi-liiketerapia, Jyväskylän AMK, (2018), toimintaterapia.

”Mielestäni tanssi kuuluu kaikille”. Opettajan olen jämäkkä ja tarkka unohtamatta hurttia huumoria sekä pilkettä silmäkulmassa. Lajeina kilpatanssi, showtanssi, lavatanssi, pyörätuolitanssi ja ProAm.

 Johanna Rajanen

Johanna on aloittanut balettiopintonsa Marjatta Pasasen balettikoulussa Tampereella ja hankkinut kansainvälistä näkemystä mm. Floridasta. Useat opettajat ja koreografit ovat matkan varrella vaikuttaneet siihen mitä Johanna pitää tärkeänä ja haluaa korostaa opettajan työssään. Tanssi ja fysioterapia yhdistyvät Johannan opetuksessa. Hän on opettajana tiukka ja vaativa, mutta myös samalla lempeä. Musiikin tulkinta, vahva ilmaisu ja liikkeiden kaunis linjaus ovat tanssin ilon lisäksi asoita, joita hän haluaa opettaa oppilailleen.

Peep Vardja

Peep tuo Lunddancelle tuulahduksen kansainvälistä tunnelmaa. Hän on kansainvälisesti arvostettu ja haluttu tuomari Virosta. Peep valmentaa mailman maailman huippuja ja meillä on kunnia saada hänet vieraaksemme. Peepin vahvin osaaminen löytyy liikkeen mekaniikasta ja sen opettamisesta. Häneltä saa loistavia oheisharjoitteita joilla nostetaan kunkin henkilökohtaista taitotasoa.

 

Juri Kagan

Juri vierailee Lunddancella opettaen latinalaistansseja. Juri on omalla tanssiurallaan saavuttanut ammatilaisten lattari MM 4. sijan vuonna 2015.
Kilpaura on jäänyt taakse ja nykyään Juri keskittyy täysin valmentamiseen. Hän toimii päävalmentajana Virossa Tartun tanssiseurassa sekä vierailee usean eri tanssiseuran ja -koulun vieraana Latviassa, Venäjällä sekä Virossa.

 

Jaak Vainomaa & Tiina Tulikallio

Jaak ja Tiina ovat saavuttaneet ammattilaisten 10-tanssin  sekä Euroopan mestaruuden että Maailman mestaruuden. He tuovat arvokasta tietoa kuhunkin kilpatanssin 10:een tanssiin sekä siitä mitä ja miten treenata.

Jaak on valmennuksessa parhaimmillaan opettaessaan musiikin käyttöä ja monipuolista rytmiikkaa ja Tiina tuo naisellisen kosketuksen sekä näkemyksen liikkumiseen ja tekniikkaan.