» Valmentajat

Valmentajat

linja

Sami ja Mirelle

Tanssikoulun omistajat Sami ja Mirelle ovat viisin kertaisia 10-tanssin Suomen mestareita. Oman kilpauran lisäksi he ovat kouluttautuneet valmentajiksi, tanssituomareiksi ja kilpatanssikisojen juryiksi. Monipuolinen näkemys lajin vaatimuksista, kehon motoriikasta ja urheilijan henkisistä ominaisuuksista auttavat tanssijoita sekä urheilijoita lajista riippumatta.

Mika Jauhiainen

Mika on käynyt Lunddancella alusta asti ja on vakiovalmennuksemme kulmakiviä. Hän on yksi tämän hetken parhaista ellei paras vakiovalmentaja Suomesssa ja meillä on ilo nauttia hänen valmennuksestaan säännöllisesti kuukausittain.

Mika on vaativa mutta ei ankara. Hänen vahvuuksiaan ovat mm. koreografiat, liikkeen dynamiikka ja taito tanssia sekä miehen että naisen rooli.

 

Peep Vardja

Peep tuo Lunddancelle tuulahduksen kansainvälistä tunnelmaa. Hän on kansainvälisesti arvostettu ja haluttu tuomari Virosta. Peep valmentaa mailman maailman huippuja ja meillä on kunnia saada hänet vieraaksemme. Peepin vahvin osaaminen löytyy liikkeen mekaniikasta ja sen opettamisesta. Häneltä saa loistavia oheisharjoitteita joilla nostetaan kunkin henkilökohtaista taitotasoa.

 

Juri Kagan

Juri vierailee Lunddancella opettaen latinalaistansseja. Juri on omalla tanssiurallaan saavuttanut ammatilaisten lattari MM 4. sijan vuonna 2015.
Kilpaura on jäänyt taakse ja nykyään Juri keskittyy täysin valmentamiseen. Hän toimii päävalmentajana Virossa Tartun tanssiseurassa sekä vierailee usean eri tanssiseuran ja -koulun vieraana Latviassa, Venäjällä sekä Virossa.

 

Jaak Vainomaa & Tiina Tulikallio

Jaak on 10-tanssin maailman eliittiä. Hän on voittanut 10-tanssin Maailman mestaruuden 2016  edelleisen parinsa kanssa. Jaak ja Tiina ovat saavuttaneet ammattilaisten 10-tanssin Europan mestaruuden ja viimeisimpänä MM-hopean 2018. He tuovat arvokasta tietoa kuhunkin kilpatanssin 10:een tanssiin sekä siitä mitä ja miten treenata.

Jaak on valmennuksessa parhaimmillaan opettaessaan musiikin käyttöä ja monipuolista rytmiikkaa ja Tiina tuo naisellisen kosketuksen sekä näkemyksen liikkumiseen ja tekniikkaan.