» Keho

Keho

Kehonhuolto

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

Harjoittelun kulmakivinä

  • Hyvä ryhti
  • Vahva keskivartalo
  • Liikeratojen laajuuus
  • Kehonhallinta
  • Hyväolo ja vireys

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Tämä kehonhuollon tunti sopii kaikille: Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

Keskiviikkoisin klo 7:30-8:30 toistaiseksi peruttu
Keskiviikkoisin klo 11:30-12:15 LIVE
Keskiviikkoisin klo 16:30-17:15 LIVE
Sunnuntaisin   klo 15-15:45 LIVE

Aamu KEHOssa herättelemme kehon vireystason ja kropan kyvyn toimia heti työpäivän alkuun. Keho on näin valmis vastaanottamaan päivän kuormituksen.

Lounas KEHO on erityisen hyvä taukojumpaksi työpäivän keskelle. Varsinkin kotitoimistolaisilla ergonomia on tuskin paras mahdollinen, joten autetaan kehoamme jaksamaan ja jumpataan välillä.

Iltapäivän KEHOissa avaamme päivän aikana kuormittuneet lihakset ja näin mahdollistamme kehon palautumisen päivän rasituksista.

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

Tunnit pidetään tiloissamme osoitteessa Takojankatu 11, Tampere. Huomio, toistaiseksi kaikki KEHOt LIVE lähetyksinä suoraan kotiisi.

Toteutamme myös asiakkaillemme räätälöityjä kehonhuolto ja lihaskunto valmennuksia toteutettavaksi joko meidän tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Tiedustele lisää meiltä!

Hinnasto:

Sami ja Mirelle Lund
(+358 407599620) Sami
(+358 445265800) Mirelle
etunimi@lunddance.com