» Voi hyvin työssäsi

Voi hyvin työssäsi

SYKSYN TEEMANA ”VOI HYVIN TYÖSSÄSI”

Tämän syksyn teemaksi haluamme nostaa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin työssä. Uudenlainen arki sekä etätyöt ovat muuttaneet monen meistä liikuntatottumuksia ja esimerkiksi hyötyliikuntaa tulee harrastettua entistä vähemmän. Siksi haluamme kannustaa ja auttaa juuri sinua pitämään hyvää huolta kehon ja mielen vireystilasta arjen keskellä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille monipuolisia kehonhuollon tunteja.

NOPEIMMILLE YRITYKSILLE ILMAINEN KEHONHUOLTOTUNTI- JA LUENTO!

Otamme nyt 10 yritystä mukaan ainutlaatuiseen kampanjaan työhyvinvoinnin edistämiseksi. Järjestämme yrityksesi työntekijöille ohjatun 15-45 minuutin taukoliikuntahetken liikunnan huippuammattilaisen kanssa ja kerromme taukoliikunnan hyödyistä. Tavoitteena on saada jokainen oivaltamaan kehon ja mielen herättelyn tärkeys kesken kiireisen arkipäivän. Miten ja missä voit pitää taukoliikuntahetken? Tarvitsetko välineitä? Mitä liikkeitä tulisi tehdä? Tuleeko hiki? Me vastaamme ja ohjaamme oikeaan suuntaan!

Mitä me sitten saamme tästä kampanjasta? Toivomme rakentavaa palautetta ja aktiivista keskustelua palvelumme kehittämiseksi ja myymiseksi. Ja toivottavasti saamme myös teistä asiakkaan tulevaisuudessa!

Kampanja toteutetaan yhteistyössä LundSportin kanssa vuoden 2020 aikana. Varaa siis paikkasi nopeasti!

Hae mukaan kampanjaan ottamalla yhteys:
Mirelle Lund / mirelle@lunddance.com / 0445265800
Sami Lund / sami@lunddance.com / 0407599620

VINKKIPALKKIO

Onko työpaikallasi puute ohjatusta taukoliikunnasta? Voisiko V15 tai LounasKEHO innostaa sinunkin työporukkaa aktivoitumaan energisemmän loppupäivän toivossa? Vinkkaa palveluistamme työpaikallasi ja lunasta itsellesi vinkkipalkkioksi ilmaiset treenikerrat meille. Toteutamme ilmaisen kokeilukerran VartinVirkistyksestä tai KEHOsta yritykselle ottaen huomioon henkilökunnan tarpeet. Tavoitteena jokaiselle on palautua työn kuormituksesta ja kehittyä monipuoliseksi taukoliikkujaksi. Innostuitko? Jaa yhteystietomme yrityksessäsi tai vinkkaa meille kehen voimme ottaa yhteyttä.

Vinkkipalkkiot:
1 treenikerta jaetusta yhteystiedosta ja aloituskeskustelusta
3 treenikertaa toteutuneesta asiakkuudesta

Ota yhteyttä niin kerromme lisää tai kysy suoraan tarjousta. 

Team Lundsport
(+358 407599620) Sami
(+358 445265800) Mirelle
etunimi@lundsport.com