» Dance Fusion – 22.4.2019

Dance Fusion – 22.4.2019

Let`s have some fun!

Lunddancen Dance Fusion tapahtuma kokoaa kolmen tanssikoulun ohjaajat saman katon alle liikuttamaan juuri sinua joka haluat nauttia tanssista hyvillä mielin. Tunnit ovat kaikille avoimia ryhmäliikuntatunteja, joissa pääset nauttimaan aerobisen liikkumisen riemusta ja hyvästä musiikista. Jokainen tunti aloitetaan kevyemmällä lämmittelyllä ja päätetään sykkeitä nostattavaan tanssilliseen liikkumiseen. KEHOnhuolto päivän päätteeksi auttaa sinua palautumaan tuntien rasituksista ja lihaksiasi rentoutumaan.

Aikataulu:

16:45-17:45 Salsa (Dame Clave)
18:00-19:00 HipHop (Razzmatazz)
19:15-20:15 Jive (Lunddance)
20:15-21:00 KEHO (Lunddance)

Ilmoittautumiset mirelle@lunddance.com tai 044 5265800.
Aikaisempien tapahtumien perusteella voimme kertoa että tunnit täyttyvät varmasti, joten ilmoittaudu ajoissa ja huomaathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia.

Tapahtuma järjestetään Viinikan tanssihallilla osoitteessa Viinikankatu 51, Tampere. Hallilla on reilusti tilaa suuremmillekin ryhmille, joten ota kaverisikin mukaan nauttimaan tanssin täyteisestä päivästä. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse.

Varusteiksi tarvitset mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua, juomapullon ja hikipyyhkeen. Jalkineiksi käyvät tanssiin tarkoitetut tossut, lenkkarit tai säämiskäpohjaiset tanssikengät.

Hinnat:

1 tunti 10€
3 tuntia 25€ (sis. myös KEHOnhuollon)

Kaikki liput maksetaan tapahtumapaikan lipunmyynnissä. Maksuvälineiksi käyvät käteinen, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit sekä Smartum saldo mobiili maksu. Tule ajoissa välttääksesi ruuhkat ja ehtiäksesi tunnille.

Katso myös Marko Keräsen Latin Cross & Show päivä 14.4 tästä.

Tunneilla nähdään!!

Sami. Mirelle,

LundDance_logo_CMYK