» Latin Cross & Show a´la Marko Keränen 4.8.2019

Latin Cross & Show a´la Marko Keränen 4.8.2019

Lunddancella tapahtuu jälleen

Tule liikkumaan tanssin supertähden kanssa sunnuntaina 4.8.

Upea Marko Keränen saapuu heti kauden alkuun Tampereelle. Luvassa tuttuun tapaan soololattaritunnit Latin Cross ja Latino Show.

Aikataulu:

klo 14-15 Latin cross
Iloinen soololattaritunti joka saa auringon paistamaan ja hien virtaamaan. Markon tunnilta saat mukaasi takuu varmasti energiaa, aurinkoisia rytmejä, hyvää mieltä ja liikkumisen riemua. Sopii sekä aloittelijoille että tanssitaidon omaaville. Hinta 10€ / hlö tai Lunddancen 10x-kortilla 9€.

klo 15-16 jatkotason Latino Show tunti kaikille kyseisestä tanssimuodosta kiinnostuneille tai muiden lajien tanssijoille jotka kaipaavat monipuolisuutta treenaamiseen. Voit tulla ja nauttia Markon valoisasta opetuksesta ja kokeilla lajia rennosti. Jos innostut liittymään kilpaileviin ryhmiimme, ilmoittaudu Markolle tai tanssikoulun Mirellelle. Hinta 15€ / hlö.

Paikkoja on rajoitetusti ja molemmat tunnit täyttyvät tuttuun tapaan hyvissä ajoin. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan mirelle@lunddance.com tai 0445265800. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmot ovat sitovia.

Osoite: Lunddance, Viinikankatu 51, Tampere 

Tunnelmia Markon edellisiltä vierailuilta…