» Latin cross Special 7.6.2020

Latin cross Special 7.6.2020

Tanssin riemua sunnuntaihin!

Kesäkuun alkuun saadaan valoa ja energiaa lattareiden tahdittamana. Luvassa kaksi mukaansa tempaavaa tanssituntia, jossa pääset irrottelemaan ja nauttimaan liikkumisen riemusta.

Tunnit ohjaa kaksi huippu tyyppiä, Marko Keränen ja Sami Lund. Molemmat vetävät Lunddancen repertuaarista tutun Latin Crossin, joka on soolo lattareita parhaimmillaan. Markon tunnilla pääset pyörittämään salsalanteita ja Samin tunnilla kyytiä saa koko kroppa samban tahdissa.

  • klo 16-17 salsa by Marko
  • klo 17-18 samba by Sami

Marko on kokenut koreografi ja ammattitanssija joka ohjaa tuntejaan ilolla ja energialla. Marko tuli kaikille tutuksi Tanssii tähtien kanssa ohjelmasta. Sami on toinen tanssikoulun omistajista, jonka tunnit värittyvät erilaisista hassuista tarinoista ja vauhdikkaasta liikkeestä.

Voit ilmoittautua vain toiselle tunneista tai molemmille. Kahden tunnin kävijöille tarjoamme vielä 30min palauttavan KEHOn kaupanpäälle. Ilmoittautuminen tapahtuu uuden järjestelmän kautta osoitteessa www.lunddance.com/ilmoittautuminen. Ota yhteyttä mikäli uusi järjestelmämme ei toimi, Sami 040 7599620.

Ilmoittautuminen aukeaa 25.5.2020 klo 12. Ilmoittaudu tästä.

Tunneille voivat osallistua kaikki jotka haluavat liikkua hauskassa porukassa, iloisen musiikin ja innostavan ohjaajan mukaansa tempaamana. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse. Mukaan tarvitset vaatteet joissa mukava liikkua, pyyhkeen, vesipullon ja lenkkarit/tennarit. Hinta 10€/hlö tai Lunddancen 10-kerran kortilla (90€). Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum, Edenred ja virikeseteli.


Lisätietoja ryhmätunnista http://www.lunddance.com/…/kurssit…/soolotunnit/latin-cross/