» Latin Fusion – New Year edition 2018

Latin Fusion – New Year edition 2018

Uuden vuoden viilein lattaripäivä 14.1.2018 Tampereella!

Latin Fusion on kolmen tamperelaisen tanssikoulun: Lunddancen, Studio Moven ja Makumban yhteinen lattari-iloittelu. Sunnuntaipäivänä on tarjolla jopa 9 erilasita soololattarituntia. Pääset nauttimaan lattaritanssin riemusta ja mahtavasta musiikista huippu vetäjien voimin. Tarjonnasta voit valita joko yksittäisen tunnin tai tulla joraamaan kanssamme koko päiväksi.

Syksyn 2016 esittely video (made by Angelina Wivolin)

Tarkempi aikataulu ja tuntiesittelyt löytyvät Tästä.
Ennakkoon ilmoittautumalla tanssitunnit edullisemmin. Ilmoittautumiset mirelle@lunddance.com tai 044 5265800. Ilmoittaudu 11.1 mennessä. 
Ennakkoilmoittautumisessa riittää pelkkä osallistumistieto. Tuntien määrän päätät saapuessa.

Tapahtuma järjestetään Viinikan tanssihallilla osoitteessa Viinikankatu 51, Tampere. Hallilla on reilusti tilaa suuremmillekin ryhmille, joten ota kaverisikin mukaan nauttimaan tanssin täyteisestä päivästä. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse.

Varusteiksi tarvitset mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua, juomapullon ja hikipyyhkeen. Jalkineiksi käyvät tanssiin tarkoitetut tossut, lenkkarit tai säämiskäpohjaiset tanssikengät.

 

Hinnat ennakkoon ilmoittautuneille:

– yksittäistunti 8€/ hlö
– 3 tanssitunnin passi 21€/ hlö

Hinnat ovelta:
– yksittäistunti 10€/ hlö
– 3 tanssitunnin passi 27€/ hlö

Kaikki liput maksetaan tapahtumapaikan lipunmyynnissä. Maksuvälineiksi käyvät käteinen, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit sekä Smartum saldo mobiili maksu. Tule ajoissa välttääksesi ruuhkat ja ehtiäksesi tunnille.

Tunneilla nähdään!!

Sami. Mirelle, Mauricio ja Hely

LundDance_logo_CMYKmakumbalogoStudio Move