» Valloittava Ansku Bergström Lunddancella 11-12.10.2019

Valloittava Ansku Bergström Lunddancella 11-12.10.2019

Lunddancella tapahtuu jälleen

Kaipaatko energiaa syksyyn? Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä tanssimaan ja liikkumaan energiapakkaus Ansku Bergströmin kanssa. 

Luvassa monenlaisia tunteja niin perjantai iltaan kuin lauantai aamuun. Katso tarkempi aikataulu alta.

Aikataulu:

Perjantaina
klo 18:00-19:00 Latin Cross – soolo lattarit
klo 19:00-20:30 Tanssii Tähtien Tapaan – paritanssielämyksiä aloittelijoille

Lauantaina
klo 10:00-11:00 Ladies Only – Sassy Cha Cha
klo 11:00-12:00 Ladies Only – Sensual Rumba

Tuntiesittelyt:
Latin Cross
Iloinen soololattaritunti joka saa auringon paistamaan ja hien virtaamaan. Anskun tunnilta saat mukaasi takuu varmasti energiaa, aurinkoisia rytmejä, hyvää mieltä ja liikkumisen riemua. Sopii sekä aloittelijoille että tanssitaidon omaaville. Hinta 10€ / hlö tai Lunddancen 10x-kortilla 9€.

Tanssii Tähtien Tapaan
Syksyn myötä tähdet palaavat maikkarille ja tutut tanssit tanssittavat ihmisiä ympäri Suomea. Tanssii tähtien tapaan-kurssi on oiva mahdollisuus päästä itse kokeilemaan samoja tansseja ja kuvioita joita voit syksyn aikana nähdä maikkarin suosikki ohjelmassa. Hinta 45€/hlö (sis.to-pe opetukset). Lisätietoja.

Ladies Only
Tunneilla tutustutaan Cha cha chan ja Rumban naiselliseen liikekieleen ja tekniikkaan  Anskun iloisessa ohjauksessa. Nämä soolotunnit sopivat niin kilpa-, Latino Show- ja ProAm-tanssijoille. Mukaan voivat tulla myös muiden tanssilajien taitajat elävöittämään omaa tanssitaitoaan. Hinta 15€/h tai molemmat Ladies Only tunnit yhteishintaan 25€/hlö.

Paikkoja on rajoitetusti ja odotamme kaikkien tuntien täyttyvän tuttuun tapaan hyvissä ajoin. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan mirelle@lunddance.com tai 0445265800. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruutukset vain lääkärintodistuksella. 

Osoite:
Lunddance, Takojankatu 11, Tampere