» Keho

Keho

Kehonhuolto

Uusille kävijöille viikolla 10 ilmaiset KEHO tunnit. 

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

Lunddancella on alkanut Kunnossa kaiken ikää projekti nimeltä ”Kunnon Nekala”. Tavoitteena on aktivoida työyhteisöjä voimaan paremmin ja pääsemään eroon jumituksista. Lue lisää Kunnon Nekala!

Harjoittelun kulmakivinä

  • Hyvä ryhti
  • Vahva keskivartalo
  • Liikeratojen laajuuus
  • Kehonhallinta
  • Hyväolo ja vireys

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Tämä kehonhuollon tunti sopii kaikille: Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

Keskiviikkoisin klo 7:30-8:30
Keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 ja
Sunnuntaisin   klo 15-16
Hinnasto:

Toteutamme myös asiakkaillemme räätälöityjä kehonhuolto ja lihaskunto valmennuksia toteutettavaksi joko meidän tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Tiedustele lisää meiltä!

Tunnit pidetään tiloissamme osoitteessa Viinikankatu 51, Tampere

Sami ja Mirelle Lund
(+358 407599620) Sami
(+358 445265800) Mirelle
etunimi@lunddance.com