» Kunnon Nekala

Kunnon Nekala

Yritys saa aktiivisemman henkilökunnan, vähemmän sairaspoissaoloja ja enemmän työtehoja.

Henkilökunta saa hyvinvoivan kehon, vireämmän mielen sekä voimaa arjen askareisiin.

Kunnossa kaiken ikää

KKI-ohjelma myöntää taloudellista tukea toimijoille jotka järjestävät työikäisille sopivaa matalankynnyksen liikuntatoimintaa. Lunddance on saanut hanketukea ”Kunnon Nekala” projektilleen. Hanketuen avulla osallistujat maksavat vain 50% KEHO tuntien arvosta. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ilmoittaudu heti.

Hankkeen tavoitteet

Hankkeessa perustetaan kehonhallinnan alkeisryhmiä alueen yritysten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tavoitteena on lisätä kunkin osallistujan kehollista hyvinvointia kehittämällä fyysistä peruskuntoa ja huolehtimalla liikeratojen säilymisestä laajoina ja monipuolisina. Kehon ollessa tasapainossa ilman kireyksiä, sujuu työn tekokin helpommin ja mukavammin.

Ryhmäajat

Keskiviikkoisin  klo 7:30-8:30
Keskiviikkoisin  klo 16:30-17:30
Sunnuntaisin     klo 15:00-16:00

Aamu KEHOssa herättelemme kehon vireystason ja kropan kyvyn toimia heti työpäivän alkuun. Keho on näin valmis vastaanottamaan päivän kuormituksen.

Iltapäivän KEHOissa avaamme päivän aikana kuormittuneet lihakset ja näin mahdollistamme kehon palautumisen päivän rasituksista.

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

Tunnit alkavat 7.8 ja viimeinen kerta on 15.12. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain.

Hinnat

Hinta 10€/kerta.
Huom! Kausilaskutuksella -50% kysy lisää Kunnon Nekala hankkeesta…

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Sami Lund
+358 407599620
sami@lunddance.com