Lunddance – Tanssi- ja Liikuntakoulu Tampereella

Intohimosta yksilön kehittymiseen

Olemme aikuisten tanssikoulu joka antaa kipinän arkeen. Tarjoamme tilan oppilaille, jossa kehittyminen on hauskaa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla yhdessä ystävien kanssa. Jokaisella tunnilla on tiivis ja positiivinen yhteishenki ja uusia ystävyyssuhteita syntyy jatkuvasti. Jos tanssi vie mennessään, tarjoamme myös mahdollisuuden kilpavalmennukseen yksin, parina, duona ja ryhmässä.

Pikavalikko

Kevään 2023 kalenteri julkaistu

Hyviä uutisia! Olemme julkaisseet tulevan kevään kalenterin. Suositut tuntimme pysyvät tarjonnassa ja uuden vuoden kunniaksi myös jotain muutoksia on luvassa. Käy tutustumassa kalenteriin ajankohtaista sivulta.

Katso kalenteri

Tulevat tapahtumat

VakioLatin

Paljon toivottu tango valtaa teematunnit helmikuussa. Tule mukaan tangon pauloihin. Katso linkistä päivät ja muut teematuntien aiheet.

Keskiviikkoisin
17-18
Tanssikoulu LundDance

Kevätkausi starttaa heti tammikuun alussa. Lunddancen väki toivottavat kaikki tervetulleiksi tanssimaan. Katso kevään kalenteri ja ilmoittaudu mukaan!

2023
Tanssikoulu LundDance
Kehon hyvinvointiAlkeistasoJatkotaso

Pidä huolta itsestäsi ja voi hyvin. Monipuoliset kehonhuolto tuntimme tarjoavat turvallisen ja mielyttävän treenin sekä mielelle että keholle. Lue lisää linkistä ja valitse itsellesi sopivin tunti.

Tanssikoulu LundDance

Tilat

Olemme satsanneet entistä parempiin harjoitteluolosuhteisiin ja remontoineet takojalle kolmannen salin. Salissa on tanssimatto ja yli 100 neliötä avointa tanssitilaa. Uuden salin myötä saamme monipuolistettua harjoittelun olosuhteita ja lisättyä treenitarjontaa suosituille tunneille. Tule tsekkaamaan uusi salimme!

Valitse lajisi

Ota yhteyttä

Mirelle Lund

+358 445265800

mirelle@lunddance.com

Sami Lund

+358 407599620

sami@lunddance.com

vertical-separator

Tule käymään

Osoite

Takojankatu 11, Tampere