Lunddance – Tanssi- ja Liikuntakoulu Tampereella

Intohimosta yksilön kehittymiseen

Olemme aikuisten tanssikoulu joka antaa kipinän arkeen. Tarjoamme tilan oppilaille, jossa kehittyminen on hauskaa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla yhdessä ystävien kanssa. Jokaisella tunnilla on tiivis ja positiivinen yhteishenki ja uusia ystävyyssuhteita syntyy jatkuvasti. Jos tanssi vie mennessään, tarjoamme myös mahdollisuuden kilpavalmennukseen yksin, parina, duona ja ryhmässä.

Pikavalikko

Uudet nettisivut

Olemme parhaillaan päivittämässä nettisivujamme. Tiimimme tekee parhaansa uudistuneen sisällön ja tuoreen ulkoasun tuotaamiseksi. Päivitysprosessin aikana on mahdollista, että osa sivuista ei toimi kunnolla. Pyydämme siis kärsivällisyyttä ja mikäli haluamaanne tietoa ei vielä löydy, vastaamme mielellään kysymyksiin puhelimitse. Yhteystiedot löytyy tämän sivun alaosasta.

Tulevat tapahtumat

Latino ShowSoolotanssiLatin

Marko on täällä taas! Tule viettämään super lattaripäivä meidän kanssa.

28.8.2022
Tanssikoulu Lunddance

Näe esiintyjämme keskustan katutanssitapahtumassa.

12.8.2022
15:00
Tuomiokirkonkatu
KilpatanssiAlkeistaso

Ota Samba haltuun. Teematuntien sarjan aloittaa monipuolinen ja sähäkkä samba.

10.8.2022
17
Tanssikoulu Lunddance

Uudet tiimiläiset

Tervetuloa tiimiin Jasmin Pocknell ja Iida-Maria Minkkinen. Jasmin vahvistaa meidän kilpatanssiosaamista. Hän pitää tekniikan opettamisesta ja tykkää olla vuorovaikutuksessa oppilaiden kanssa. Iida-Marian mukana saliin pelmahtaa räiskyvää energiaa sekä laaja osaaminen eri tanssilajeista. Iida-Marian mottona on, että tule sellaisena kuin olet eikä tunnilla tarvitse ottaa kaikkea liian vakavasti.

Uusi sali

Olemme satsanneet entistä parempiin harjoitteluolosuhteisiin ja remontoineet takojalle kolmannen salin. Salissa on tanssimatto ja yli 100 neliötä avointa tanssitilaa. Uuden salin myötä saamme monipuolistettua harjoittelun olosuhteita ja lisättyä treenitarjontaa suosituille tunneille. Tule tsekkaamaan uusi salimme!

Valitse lajisi

Ota yhteyttä

Mirelle Lund

+358 445265800

mirelle@lunddance.com

Sami Lund

+358 407599620

sami@lunddance.com

vertical-separator

Tule käymään

Osoite

Takojankatu 11, Tampere