Lunddance – Tanssi- ja Liikuntakoulu Tampereella

Intohimosta yksilön kehittymiseen

Olemme aikuisten tanssikoulu joka antaa kipinän arkeen. Tarjoamme tilan oppilaille, jossa kehittyminen on hauskaa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla yhdessä ystävien kanssa. Jokaisella tunnilla on tiivis ja positiivinen yhteishenki ja uusia ystävyyssuhteita syntyy jatkuvasti. Jos tanssi vie mennessään, tarjoamme myös mahdollisuuden kilpavalmennukseen yksin, parina, duona ja ryhmässä.

Pikavalikko

Tulevat tapahtumat

Kevätkauden huikea päätös Särkänniemessä. Roudasta Riemuun show valloittaa Särkänniemen päälavan. Lue tapahtuman lisätiedot ja info lippujen lunastuksesta. Tule mukaan elämykseen ja hanki lippusi verkkokaupastamme.

25.5.2024
14-15:30
Särkänniemi
LatinVakioSoolotanssi

Kesän 2024 kalenteri on julkaistu. Mukana tutut suosikit ja special workshop tapahtumia. Tutustu ja varaa paikkasi. Tunnit löytyvät ajanvarauksesta.

20.5-16.6.
Tanssikoulu LundDance
LatinLatino ShowLatin Style

Tämä leiri on super kattaus lattari tanssia yhdistettynä show taitoihin. Pääteemana ”show elements” Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

19.5.2024
16-19
Tanssikoulu LundDance

Tilat

Olemme satsanneet entistä parempiin harjoitteluolosuhteisiin ja remontoineet takojalle kolmannen salin. Salissa on tanssimatto ja yli 100 neliötä avointa tanssitilaa. Uuden salin myötä saamme monipuolistettua harjoittelun olosuhteita ja lisättyä treenitarjontaa suosituille tunneille. Tule tsekkaamaan uusi salimme!

Valitse lajisi

Ota yhteyttä

Mirelle Lund

+358 445265800

mirelle@lunddance.com

Sami Lund

+358 407599620

sami@lunddance.com

vertical-separator

Tule käymään

Osoite

Takojankatu 11, Tampere