Lunddance – Tanssi- ja Liikuntakoulu Tampereella

Intohimosta yksilön kehittymiseen

Olemme aikuisten tanssikoulu joka antaa kipinän arkeen. Tarjoamme tilan oppilaille, jossa kehittyminen on hauskaa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla yhdessä ystävien kanssa. Jokaisella tunnilla on tiivis ja positiivinen yhteishenki ja uusia ystävyyssuhteita syntyy jatkuvasti. Jos tanssi vie mennessään, tarjoamme myös mahdollisuuden kilpavalmennukseen yksin, parina, duona ja ryhmässä.

Pikavalikko

Tulevat tapahtumat

LatinSoolotanssi

Latin workshop on täällä taas. Huikea meno lattaritanssien samba, salsa ja bachata rytmien merkeissä. Tekniikkaa ja tanssia Varaa paikkasi.

9.3.2024
13-15:30
Tanssikoulu LundDance
LatinVakioAlkeistaso

Kilpatanssin alkeet haltuun tiiviskurssilla. Kahtena maaliskuun keskiviikkona tiivari jolla pääset alkuun. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

6.3. ja 13.3.
17:30-19:00
Tanssikoulu LundDance
LatinLatino ShowLatin Style

Maaliskuun teema tekniikan aiheena on pyöriminen ja kääntyminen. Aiheeseen päästään kerrankin syventymään kunnolla neljänä keskiviikkona. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

maaliskuun keskiviikot
17-18
Tanssikoulu LundDance

Tilat

Olemme satsanneet entistä parempiin harjoitteluolosuhteisiin ja remontoineet takojalle kolmannen salin. Salissa on tanssimatto ja yli 100 neliötä avointa tanssitilaa. Uuden salin myötä saamme monipuolistettua harjoittelun olosuhteita ja lisättyä treenitarjontaa suosituille tunneille. Tule tsekkaamaan uusi salimme!

Valitse lajisi

Ota yhteyttä

Mirelle Lund

+358 445265800

mirelle@lunddance.com

Sami Lund

+358 407599620

sami@lunddance.com

vertical-separator

Tule käymään

Osoite

Takojankatu 11, Tampere