Häätanssi – Lunddance

Häätanssi

Ikimuistoisen päivän huipentumana oma persoonallinen tanssi!

Tiedämme kuinka ainutlaatuinen päivä sinulle on tulossa ja haluamme tehdä häätanssistasi juuri teille sopivan kokonaisuuden. Toiveenne ja liikekielenne huomioon ottaen rakennamme haluamaanne kappaleeseen kokonaisuuden joka tulee ihastuttamaan niin teidät kuin vieraannekin.

Asiakkaan suusta kuultua

Kiitos vielä tuhannesti mukavista ja opettavista tanssitunneista. Saatiin hyvää palautetta häätanssista ja se oli ihan meidän näköinen. Lämmöllä suositellaan teitä eteenpäin. 😍

-Neea 2.8.2022

Oltiin tänään Tampereella Lunddancella yksityisellä häätanssitunnilla ja oli niin kivaa! Mahti opettajat ja saadaan just meille tehty tanssi! 😍💃🏽 Suuret suositukset kaikille tuleville hääpareille! Me mennään ens viikolla uudestaan❤️”

-Annika 10.5.2020

Voit valita alla olevista hääpaketeista itsellesi sopivan tai pyytää tarjousta omasta kokonaisuudesta. Te valitsette musiikin ja tyylin, me suunnittelemme koreografian ja opetamme teidät tanssimaan.

Sisältää alun konsultoinnin, henkilökohtaisen koreografian valitsemaanne kappaleeseen ja kaksi opetustuntia saleillamme á 45 min.

Sisältää:
– Valssitunti 45 min, jonka tarkoituksena opettaa valssin perusteet esimerkiksi sukulaisten valssia varten. Mukaan voit ottaa myös vanhempia tai bestmanin ja kaason. Tunnille voi osallistua max 8 hlöä.
– Kaksi opetustuntia (á 45min) omaan häätanssikoreografiaanne sekä koreografian teon.
– Alun konsultointi.

Häätanssipaketti 3, videot:

Nyt myös uutuutena palvelu niille jotka eivät tanssisalillemme pääse. Tilaa opetus videoina💕 Erään asiakkaamme innoittamana nyt kaikille hääpareille apuja häätanssiin myös etänä. Palveluun kuuluu puhelin palaveri jossa kartoitamme toiveitanne sekä kyselemme hieman tarkentavia kysymyksiä mm hääpaikasta ja puvuista, jotta tanssista varmasti tulee juuri teille sopiva kokonaisuus.

Teemme valitsemaanne musiikkiin aloituksen ja lopetuksen sekä erilaisia tanssielementtejä joita voitte harjoitella omatoimisesti paikasta riippumatta. Kaiken ohjeistuksen, tanssiopetuksen sekä oman tanssin musiikkiin tanssittuna saat videoina.

Helppoa, eikö totta! Laita toiveesi mirelle@lunddance.com, kerron mielelläni lisää.

Lisätunnit:

45min 50€
60min 65€

Toivottavasti saamme olla mukana tekemässä päivästänne unohtumattoman!

Seuraava häävalssi kurssimme on 2.6.2024. Lue lisää linkistä ja ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Mirelle ja Sami Lund

Mirelle (0445265800 tai mirelle@lunddance.com)
Sami (0407599620 tai sami@lunddance.com)