Kehon hyvinvointi – Lunddance

Kehon hyvinvointi

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Näillä tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

DanceFit

Tällä tunnilla nostamme hien pintaan. Lämmittely osion jälkeen luvassa niin aerobinen ja tanssillinen liike osuus yhdistettynä lihaskuntoharjoitteisiin.

Tämä treeni on niin hauskaa että et edes huomaa treenaavasi. Ei monimutkaisia koreografioita vaan helpot askelsarjat takaavat että kaikki pysyvät mukana.

DanceFit sunnuntaisin klo 14.

Joogla

Pidätkö Joogasta ja pilateksesta mutta tempo on sinulle liian hidas? Ei huolta yhdistimme hyvää tekevät liikkeet ja iloisen lattarimusan. Tunti toivottaa tervetulleeksi kaikki liikkujat, aiempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaamme lempeästi ja kehoa kuunnellen.

Tämä tunti yhdistää joogasta tuttuja liikkeitä hyvään lattari musiikkiin. Keskitymme kehon liikeratoihin ja elastiseen vartaloon. Vaativuus ja tunnin rasitus on jokaisen osallistujan itsensä määriteltävissä. Liikkeet teemme pääsääntöisesti kehon omalla painolla ja ilman suurempaa sykkeen nostoa. 

Joogla maanantaisin klo 19 ja torstaisin klo 19:30

Kevään 2024 tuntien teemat:

  • Tammikuu: niska-hartia
  • Helmikuu: tasapaino ja tukilihakset
  • Maaliskuu: lonkka ja alaselkä
  • Huhtikuu: terve selkä
  • Toukokuu: jalat (takaketju, lonkankoukistaja)

Henkilökohtainen fysiikkavalmennus

Kaipaatko apuja treenaamiseen vai lisää suorituskykyä omaan kykyyn?

Samilta saat aina henkilökohtiaisen ohjelman ja neuvot juuri sinun tarpeisiisi. Tärkein asia olet juuri sinä ja sinun toiveesi. Yhdessä toteutamme niin yksilölliset fysiikkaohjaukset kuin pidempiaikaiset taovitteelliset treenisuunnitelmat.

Ota yhteyttä, niin päästään alkuun.
sami@sportmomentum.fi / 040 7599620

Psyykkinen valmennus

Psyykkinen valmennus virittää mielen huippukuntoon ja lisää ihmisen hyvinvointia. Taidokas ja voimakas mieli on meidän kaikkien saavutettavissa ja olit sitten urheilija, tanssija tai liikkuja hyödyt paremmasta henkisestä suorituskyvystä. Olemme täällä sekä urheilijoiden että liikkujien matkassa mukana kohti parempia suorituksia.

Meidän mielestämme hyviä psyykkisiä taitoja tarvitaan kaikilla elämän alueilla. Aina kun ihminen kohtaa ihmisen tai teemme tavoitteellisesti jotakin hyödymme taidoistamme.

Tässä esimerkkejä mihin voit varata psyykkistä valmennusta:

Joukkue / tiimi
Urheilujoukkueen tai valmennustiimin sparrausta. Aiheina esimerkiksi tiimityötaidot, yhteisten tavoitteiden asettaminen ja seuranta, valmennustiimin roolitusten selkeyttäminen tai vuorovaikutustaidot.

Yksilö
Yksilö ohjaukseen voivat hakeutua niin liikkujat, urheilijat kuin valmentajatkin. Mikäli haluat esimerkiksi kehittää itsetuntemustasi, ottaa jännityksen hallintaasi, löytää motivaatiosi tai nostaa henkistä hyvinvointiasi, varaa henkilökohtainen aikasi.

Ota yhteyttä:
mirelle@sportmomentum.fi tai 044 5265800