Kehon hyvinvointi – Lunddance

Kehon hyvinvointi

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

KEHO flow ja power

 • Hyvä ryhti
 • Vahva keskivartalo
 • Liikeratojen laajuuus
 • Kehonhallinta
 • Hyväolo ja vireys

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Tämä kehonhuollon tunti sopii kaikille: Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

KEHO flow tunnilla avaamme päivän aikana kuormittuneet lihakset ja näin mahdollistamme kehon palautumisen päivän rasituksista. Sunnuntain KEHO power on toiminnallinen lihaskuntotreeni. Tunti monipuolistaa lihaskuntoharjoitteluasi ja vahvistaa koko kehoa.

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

 • KEHO flow torstaisin klo 18
 • KEHO power sunnuntaisin klo 14

Joogla

Pidätkö Joogasta ja pilateksesta mutta tempo on sinulle liian hidas? Ei huolta yhdistimme hyvää tekevät liikkeet ja iloisen lattarimusan. Tunti toivottaa tervetulleeksi kaikki liikkujat, aiempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaamme lempeästi ja kehoa kuunnellen.

Tämä tunti yhdistää joogasta tuttuja liikkeitä hyvään lattari musiikkiin. Keskitymme kehon liikeratoihin ja elastiseen vartaloon. Vaativuus ja tunnin rasitus on jokaisen osallistujan itsensä määriteltävissä. Liikkeet teemme pääsääntöisesti kehon omalla painolla ja ilman suurempaa sykkeen nostoa. 

Joogla maanantaisin klo 19

 • Rentouttava
 • Liikeratoja avaava
 • Voimistava
 • Mielen virkistys

Psyykkinen valmennus

Psyykkinen valmennus virittää mielen huippukuntoon ja lisää ihmisen hyvinvointia. Taidokas ja voimakas mieli on meidän kaikkien saavutettavissa ja olit sitten urheilija, tanssija tai liikkuja hyödyt paremmasta henkisestä suorituskyvystä. Olemme täällä sekä urheilijoiden että liikkujien matkassa mukana kohti parempia suorituksia.

Meidän mielestämme hyviä psyykkisiä taitoja tarvitaan kaikilla elämän alueilla. Aina kun ihminen kohtaa ihmisen tai teemme tavoitteellisesti jotakin hyödymme taidoistamme.

Tässä esimerkkejä mihin voit varata psyykkistä valmennusta:

Joukkue / tiimi
Urheilujoukkueen tai valmennustiimin sparrausta. Aiheina esimerkiksi tiimityötaidot, yhteisten tavoitteiden asettaminen ja seuranta, valmennustiimin roolitusten selkeyttäminen tai vuorovaikutustaidot.

Yksilö
Yksilö ohjaukseen voivat hakeutua niin liikkujat, urheilijat kuin valmentajatkin. Mikäli haluat esimerkiksi kehittää itsetuntemustasi, ottaa jännityksen hallintaasi, löytää motivaatiosi tai nostaa henkistä hyvinvointiasi, varaa henkilökohtainen aikasi.

Ota yhteyttä:
mirelle@sportmomentum.fi tai 044 5265800