Latino Show – Lunddance

Latino Show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin.

Lunddancella on parikin aikuisten ryhmää, jotka treenaavat saleillamme Mirelle Lundin ohjauksessa. Koreografina toimii Marko Keränen. Perustamme uusia kilparyhmiä tarvittaessa, seuraa Lunddancen somee uusien koetanssien aikatauluista. Soolotanssin maailmaan pääset mukaan latin tekniikka ryhmän kautta.

Latino Showssa opetellaan monipuolisesti eri tanssilajien tekniikkoita, latino rytmejä sekä haastetaan perinteistä tanssia akropaattisilla liikkeillä ja nostoilla. Tekniikka ryhmä harjoittelee monipuolisesti eri tanssien teknisiä taitoja ja vahvaa kropan käyttöä. Ryhmään voivat tulla mukaan kaikki 15 vuotta täyttäneet naiset ja miehet. Lue lisää Latino show lajista ja kilpailuista FDO:n sivuilta. www.fdo.fi/couple dance

Latino Show on kilpailumuoto, joka soveltuu erinomaisesti erilaisia latinotansseja harrastaneille tanssijoille: salsaajille, seuratanssijoille, kilpatanssijoille sekä bailatinon tai muun yksintanssin harrastajille.

Niin tanssia taitavat kuin aloittelijat, tervetuloa tutustumaan lajiin ja vetäjiin. Tässä ryhmässä tulee olemaan varmasti hauskaa. Tule mukaan!