» Uutuus tunnit syksyllä 2021

Uutuus tunnit syksyllä 2021

Latin Style

Näillä tunneilla syvennytään kolmeen lattaritanssiin: samba, cha cha cha ja jive. Pääset viemään tanssiharrastuksesi uudelle tasolle teknisen taidon, tanssien liikemateriaallin ja rytmiikan osalta. Latin Style tunnilta voit myös ponnistaa kilpailuihin, jos innostus iskee oikein kunnolla. Tunnille et tarvitse paria mutta harjoittelemme Latin Style kilpailusarjan tyyliin duona. Tärkeintä kuitenkin tunnilla on muistaa ”let’s have fun” asenne ja antaa lattari rytmien viedä mennessään.

LatinStyle tunneille voit tulla mukaan kertamaksulla aina silloin kun sinulle sopii. Tunnin voit maksaa myös kuukausimaksulla tai 10xkortilla

Tervetuloa mukaan!

Latino Show aikuiset 2 ja 3

Oletko yli 31 vuotias ja kiinnostunut latinalaistansseista? Ja haluat kehittyä todenteolla tanssijana ja juurikin näissä rytmikkäissä lattarilajeissa?

Pyöräytämme käyntiin 1-2 uutta aikuisten ryhmää, joista keräämme uuden Latino Show -kisaryhmän, joten jos kuulut tähän kuvailtuun kohderyhmäämme niin nyt pysy kuulolla.

Latino Show lajina on monipuolinen yhdistelmä iloisia lattarirytmejä, mukaansatempaavaa tanssia ja haastavaa vartalonkäyttöä. Uudella Aikuiset 2/3 LatinoShow -tunnilla opetellaan kilpatanssitekniikkaan pohjaten sambaa, cha-chata, rumbaa, paso doblea ja jiveä, joita voidaan maustaa esimerkiksi salsalla.

Tämä yli 31 vuotiaiden aikuisten ryhmä sopii niille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja ikäryhmälle sopivalla harjoittelulla. Pienryhmä mahdollistaa henkilökohtaisemman ja suunnitelmallisen opetuksen. Opettelemme lajiteknisten asioiden lisäksi myös esimerkiksi ilmaisun voimaa ja ryhmätyötaitoja. Tältä tunnilta on mahdollista päästä mukaan kisaryhmäämme sekä LundDancen kilpailutoimintaan pitkälläkin tähtäimellä. Tunnilla on turvallista tutustua tanssikouluumme, lundilaisiin, valmennustyyliimme sekä joukkuehenkeemme. LundDancen perhe ottaa avosylin vastaan kaikki uudet tulokkaat.