DanceAkro 9-12 v. – Lunddance

SYKSYN UUTUUS!
Ensimmäistä kertaa LundDancella tunti joka yhdistää sulavat tanssiliikkeet ja akrobatian. Ohjaana on pirteä Nelli joka itsekin kilpailee Cheerleadingissä ihan Suomen huipulla. Hän on paras mahdollinen opas lapsille temppujen maailmaan.  

Akrobatiaa sisältävät lasten tunnit kasvattavat suosiota lasten keskuudessa. Kun akrobatiaharjoitteluun lisätään vielä rytmi saamme monipuolisen ja hauskan tunnin liikunnallisille lapsille. Mukaan voi tulla niin vasta-alkaja kuin jonkin tanssin harrastajakin, tyttö tai poika. Tämä tunti toimii erinomaisena lisänä mille tahansa liikunnalliselle harrastukselle.

Syksyn tunnit alkavat perjantaina 13.8.2021 klo 18:30.

DanceAkroon voi tulla mukaan joko kausimaksulla, jolloin hinta / kerta on huokea, tai kertamaksulla kun itselle sopii. Tunneille tulee aina varata paikka ennakkoilmoittautumisen kautta. Ikärajat ovat viitteelliset, tervetuloa tutustumaan.

Ilmoittautuminen tehdään nettisivuiltamme täältä.  Varaat lapselle paikan ilmoittamalla hänet ajanvarauskalenterissa olevalle tunnille. Voidaksesi varata tunteja, tulee sinun olla rekisteröityneenä. Rekisteröinti tapahtuu sillä nimellä joka tunnille osallistuu eli lasten tunneille lapsen nimellä. Laita lisätietokenttään huoltajan koko nimi ja puhelinnumero.

Mirelle 044 526 5800 mirelle@lunddance.com tai
Sami 040 759 9620 sami@lunddance.com

Ota tunnille mukaan liikunnalliset vaatteet ja juomapullo.

Tanssi-ja liikuntakoulu Lundddance, Takojankatu 11, Tampere

Hinnasto: