DanceKids 6-8 v. – Lunddance

SYKSYN UUTUUS!
Nyt mahtava lapsien oma tanssii tähtien tapaan kurssi alkaa elokuussa. Lapset tutustuvat Tv:stä tuttuihin kilpatanssin lajeihin, oppivat toimimaan parin kanssa yhdessä ja kehittävät kehon rytmiikkaa. 

Tanssiurheilu eli tutummin kilpatanssi on upea harrastus jossa yhden tanssilajin hallitsemisen sijaan opetellaan 6-10 erilaista tanssia sekä niiden liikekieltä. Tunti sopii kaikille lapsille ja mukaan voit tulla yksin tai kaverin kanssa.

DanceKidseissä tanssitaidon lisäksi harjoitutetaan kehontaitoja, ryhmässä toimimista, tanssiparin kunnioittamista, luovuutta ja kasvatetaan lapsen edellytyksiä myös kilpailla näin halutessaan. Tämä on alkeistason tunti, jonka pohjalta on mahdollista lähteä kilpailemaan soolona, duona, kilpatanssissa tai pienryhmissä. Jokaiselle löytyy siis oma polku, tule mukaan!

Syksyn tunnit alkavat lauantaina 14.8.2021 klo 13:15.

DanceKids on opetussuunnitelman mukainen kausiryhmä. Toivomme ryhmään ilmoittautumiset elokuun aikana. Mikäli lapselle herää into tulla mukaan myöhemmin, ota yhteyttä meihin. Myös ikärajat ovat viitteelliset, tervetuloa tutustumaan.

Ilmoittautuminen tehdään nettisivuiltamme täältä.  Varaat lapselle paikan ilmoittamalla hänet ajanvarauskalenterissa olevalle tunnille. Voidaksesi varata tunteja, tulee sinun olla rekisteröityneenä. Rekisteröinti tapahtuu sillä nimellä joka tunnille osallistuu eli lasten tunneille lapsen nimellä. Laita lisätietokenttään huoltajan koko nimi ja puhelinnumero.

Mirelle 044 526 5800 mirelle@lunddance.com tai
Sami 040 759 9620 sami@lunddance.com

Ota tunnille mukaan liikunnalliset vaatteet ja juomapullo.

Tanssi-ja liikuntakoulu Lundddance, Takojankatu 11, Tampere

Hinnasto: