» Lunddance LIVE tunnit

Lunddance LIVE tunnit

Tanssi ja huolla itseäsi kotona!

Nyt suositut tuntimme myös livenä! 🥳
Tanssikoulumme ovat olleet vallitsevan tilanteen johdosta kiinni, emmekä ole päässeet tuntejamme pitämään. Nyt pääset osallistumaan tunneillemme kotoa lähtemättä.

LIVE tuntien aikataulu:

maanantai
klo 17:30 Easy Monday Latin Cross

keskiviikko 
klo 11:30 lounas KEHO
klo 16:30 KEHO
klo 17:30 Latin Cross

torstai
klo 16:00 Tanssitähdet 7-13v (suljettu ryhmä)
klo 17:00 Kilpatanssin alkeet ja jatko, F-E
klo 18:00 Kilpatanssi vakiot, D-A
klo 19:00 Kilpatanssi latin, D-A 

sunnuntai
klo 14:00 Latin Cross
klo 15:00 KEHO
klo 16:00 Latin tekniikka

Tuntiesittelyt

Latin Crossit on nauruhermoja kutkuttava ja hikipisaroita irrottava, sykkeellinen soololattaritunti. Mukaan voi tulla kuka vain joka on kiinnostunut liikkumaan iloisen lattarimusiikin säestämänä.

KEHO on nimensä mukaisesti kehonhuoltotunti joka keskittyy pieniin tukilihaksiin sekä liikkuvuuksiin. Tunti ei ole fyysisesti kovin rankka, vaan keskitymme enemmän keholliseen hyvinvointiin.
Lounas KEHO tarjoaa oivan breikin  kotona etätöitä tekeville keskelle päivää. Ota tauko töistä ja nauti hetki ohjatusta kehonhuollosta, niin jaksat virkeänä päivän työt ja arjen askareet.

Kilpatanssi ryhmien lisätiedot: Alkeet ja jatko / Kilpatanssi vakiot ja latin 

Hinnat:

8€ / 45 min
37€ / 5x 45 min
72€ / 10x 45 min

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kyselyt

Ilmoittautumiset vielä toistaiseksi mirelle@lunddance.com tai 0445265800. Saat paluuviestillä ohjeet maksua ja osallistumista varten. Tuntien lähettämiseen käytämme Zoom cloud meeting applikaatiota. Koetuntien palautteen myötä applikaatio on helppo käyttää ja tunti on taattua Lunddancen laatua. Tule mukaan!

Pyrimme lähettämään linkit tunneille tuntia ennen lähetyksen alkua, joten toivomme ilmoittautumiset viimeistään 90 min ennen aloitusta, jotta ehdimme reagoida. Noudatamme samaa aikataulua peruutusten suhteen eli linkin saatuasi perimme tunnista maksun.

We can dance and move no matter what!