» Me

Me

Intohimo tarkoittaa meille sitä, että tekee rakastamaansa asiaa täydestä sydämestä ja aina uuden kipinän löytäen. Koska kipinän ja inspiraation voi löytää eri asioista olemme halunneet luoda yhteisön, jossa kukin voi turvasssa tutkailla itseään, kehittyä ja innostua yhä uudelleen ja uudelleen.

Kaikki Lunddancelaiset keskittyvät positiivisuuteen ja
jakavat sitä ympärilleen. Kannustava ja iloinen ilmapiirimme ottaa jokaisen satunnaisenkin kävijän lämpimästi vastaan ja mahdollistaa sydäntä sykähdyttäviä onnistumisen tunteita.  Meillä uskallat olla oma itsesi.

 

Sami ja Mirelle

Tanssikoulun omistajat Sami ja Mirelle ovat viisinkertaisia 10-tanssin Suomen mestareita. Oman kilpauran lisäksi he ovat kouluttautuneet ammattivalmentajiksi, tanssituomareiksi ja tanssikisojen toimihenkilöiksi. Monipuolinen näkemys tanssin vaatimuksista, kehon motoriikasta ja urheilijan henkisistä ominaisuuksista auttavat tanssijoita sekä urheilijoita lajista riippumatta.

Fysiikka- ja mentalvalmennuksia tarjoaa tanssikoulun ohessa toimiva LundSport.  

 

Mika Jauhiainen

Mika on käynyt Lunddancella alusta asti ja on vakiovalmennuksemme kulmakiviä. Hän on yksi tämän hetken parhaista  vakiovalmentajista Suomesssa ja meillä on ilo nauttia hänen valmennuksestaan säännöllisesti kuukausittain.

Mika on vaativa mutta ei ankara. Hänen vahvuuksiaan ovat mm. koreografiat, liikkeen dynamiikka ja taito tanssia sekä miehen että naisen roolissa.

 

Marko Keränen

Marko ”Tico Tico” Keränen tuo Lunddancelle sykettä ja meininkiä lattareiden muodossa. Hänen tunnit ovat täynnä tanssin iloa, vauhtia ja hän saa jäykimmänkin lanteen liikkumaan. Kilpatanssi lattareiden lisäksi Markolla on laaja näkemys eri tanssilajeista ja hän on erinomainen koreografi. Hänet voidaan nähdä Tanssii Tähtien Kanssa- ohjelman parketilla ja muiden viihdeohjelmien koreografina. Lunddancella Marko vastaa Latino show ryhmien koreografioista. Opettajana hän haluaa tarjota energiaa ja oivalluksia sekä mahdollisuuden pitää tunneilla hauskaa. 

 

Netta Valkosalo

Reilu kaksikymppinen opettajaopiskelija Netta ohjaa kilpatanssin alkeita. Hän tuo mukanaan aimo annoksen pirtsakkuutta, teknistä tarkkuutta ja oppimisen iloa tunneilleen.  Netta on juuri oikea ihminen saattamaan kaikki aloittelijat tanssin ilon pariin ja hän toivottaakin kaikki rohkeasti mukaan kokeilemaan.

 

Hannu Korhonen

Hannu on tanssiopettaja, toiminta- ja tanssi-liiketerapeutti. Hän on mahtava tyyppi joka kohtaa ihmiset aidosti.  Hänen mielestään tanssi kuuluu kaikille ja hän haluaa edistää tanssin ilosanoman kaikua mahdollisimman monelle. Opettajana hän on jämäkkä ja tarkka unohtamatta hurttia huumoria ja pilkettä silmäkulmassa. Lunddancella Hannu ohjaa kilpatanssia ja  soololattaritunteja.

 

Inkeri Väisänen

Inkeri kuuluu LundDancen fysiikkavalmennustiimiin. Hänellä on liikunnanohjaaja koulutus ja monipuolinen ymmärrys liikkeen tuottamisen mekanismeista. Hän uskoo vahvasti liikunnalliseen elämäntapaan ja toiminnalliseen kehoon.

Säännöllisistä viikkotunneista Inkeri ohjaa Fascia Method ja KEHO tunteja, lisäksi hän toimii fysiikkavalmentajana ja voit varata hänet vaikka omalle henkilökohtaiselle personal coach yksityistunnille. 

 

Nelli Pöytälaakso

Nelli on tiimimme urheilija. Hän tuo mukanaan urheilijan asennetta liikkumiseen ja terveellisiin valintoihin. Omalla reippaalla otteellaan hän saa niin lapset kuin aikuiset nauttimaan liikkumisesta. Viikkokalenterissa oleva DanceFit on Nellin itsensä suunnittelema tunti, jossa yhdistyvät ´lihaskunto liikkeet ja tanssi. Nellin kanssa on helppo heittäytyä treenin vietäväksi ja hän puskee lempeällä otteella kaikkia parhaimpaansa.

 

Amanda Puustio

Amanda on pikkutytöstä asti tanssinut ja hän rakastaa tanssia täydestä sydämestään. Hän on oiva opas tanssin maailmaan ja hän haluaakin rohkaista kaikkia kokeilemaan erilaisia tanssityylejä, niin kuin hänkin on tehnyt. LundDancella Amanda ohjaa Zumbaa ja Latin Crossia. Hän kutsuu kaikki lämpimästi mukaan bailaamaan ja pitämään hauskaa!

 

Nina Auvinen

Ninan materiaalia näemme LundDancen markkinointikanavissa päivittäin. Tätä positiivista helsinkiläisvahvistusta ei juuri nähdä tanssikoululla mutta hän on toiminnassamme päivittäin mukana ja lundilaisen sydän sykkii vahvasti hänessä. Nina on markkinointitehtaamme materiaalintuottaja; hänen kynästään irtoaa niin uutiskirjeet, sometekstit kuin muukin markkinointimateriaali.