» Summer Special wokshopit

Summer Special wokshopit

Valssi workshop 5.6 klo 10-12:30

Ota valssi haltuun kerralla! Opettelemme kolmen valssin (hidas valssi, wienin valssi ja suomalainen valssi) perusteet, jotta pääset nauttimaan kesän juhlista ja lavatanssi kokemuksista muutenkin kuin seinäruusuna. 

Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua, sillä saat yhdellä workshopilla taidon tanssia valssia, iloisen ilmapiirin opetella, ammattitaitoisen ohjauksen ja vinkkejä parityökentelyyn  sen taitajilta. Valssi kuuluu suomalaiseen suveen. Tule nauttimaan siitä kanssamme.

Hinta: 30€ / hlö
Ilmoittautuminen: tästä , löytyy kalenterista Summer Special
Workshopin voit maksaa verkkokaupassamme tai paikan päällä. 


Rumba workshop 12.6 klo 10-12:30

Paljon toivottu rumbaan keskittyvä tiivaripäivä on täällä. Päivän aikana tutustumme tanssiin kolmen erilaisen tunnin kautta: 
1. Rumban tekniikka, rytmitys sekä liikkuminen musiikkiin.
2. Latin style tuntimme tyyppisesti työstämme pientä koreografiaa ja nautimme tanssista.
3. Kehollista hyvää oloa Jooglamaiseen tyyliin.

Hinta: 30€ / hlö
Ilmoittautuminen: tästä , löytyy kalenterista Summer Special
Workshopin voit maksaa verkkokaupassamme tai paikan päällä. 

Kesän tunnit

Kesäkuussa pääset nauttimaan erikoistarjonnastamme. Luvassa mahtavaa menoa ja meininkiä usealle päivälle. Katso alta tarkemmin.  

Maanantaisin suosittelemme mukavan tanssitunnin ja kehonhyvinvointitunnin yhdistämistä.  Valitse vaikka hullutteleva Easy Latin Cross ja palauttava Joogla. Tai uppoudu paritanssin saloihin ja haasta kehon tukilihasten voimaa KEHO tunnilla.

Tiistaina salin valtaa Amanda ja Zumba Summer Party. Tämä puolitoistatuntinen kuplii iloa, naurua ja tanssin riemua. 

Keskiviikkona pääsevät kilpatanssijat treenaamaan sekä päivän päätteeksi kaikille avoin huikean suosion saavuttanut soolo lattarituntimme Latin Cross.

Torstaisin siirrymme Näsinpuistoon After workeille. Upea puisto ottaa meidät syleilyynsä ja aurinkoiset lattarimusiikit tempaavat kehomme tanssimaan. 

Sunnuntaisin Summer Special päivät

Aurinkoista kesän odotusta kaikille!