Uusin tiedote – Lunddance

PÄIVITETYT KORONA-OHJEISTUKSET

Pirkanmaan uusiempien ohjeistuksien mukaan jatkamme toimintaa rajoitetuilla osallistujamäärillä, tarkennetuilla turvallisuusohjeistuksilla ja huolellisella siivouksen ja desifioinnin järjestämisellä. Olemme rajanneet osallistujamäärän kaikille sisällä pidettäville tunneille 12 henkilöön ja valvomme turvaetäisyyksien pysymistä sekä maskin käyttöä. Varmista oman tuntisi ajankohta ajanvarauskalenteristamme, sillä saatamme päivittää aloitusajankohtia tai tuntijärjestyksiä sujuvamman ryhmävaihdon takaamiseksi. Tehostamme myös tilojemme siivousta sekä tuuletusta taas entisestään, ja tarkennamme muutamia toimintatapojamme turvallisen harrastamisen takaamiseksi.

Tervetuloa tunneille täysin oireettomana ja seuraavin toimintaohjein:

-Suosittelemme VAHVASTI MASKIN KÄYTTÖÄ kaikissa yleisissä tiloissamme sekä mahdollisuuksien mukaan myös tanssisalissa. Opettajamme ottavat maskit käyttöön koko opetuksen ajaksi. 

-Kiinnitämme erityistä HUOMIOTA TURVAVÄLEIHIN. Pidättehän huolta toisistanne, niin oppilaat kuin opettajat, ja pidätte etäisyyttä 2 metrin verran kaikkialla sisätiloissamme.

-PESE KÄTESI aina tullessa sekä lähtiessä. Kädet tulee pestä
huolellisesti vedellä sekä saippualla. Pesethän kätesi aina myös
aivastamisen tai yskimisen jälkeen. Aikuisten on huolehdittava lastensa käsihygieniasta.

-Pukuhuoneita tulee käyttää vain välttämättömissä tilanteissa  ja suihkutilat eivät ole käytössä. Tunneille saavutaan 15 MINUUTTIA ENNEN ALOITUSTA ja poistutaan suorinta reittiä ulos.

-Suosittelemme pitämään omaa käsidesia mukana, mikäli käsienpesu ei olisi mahdollista heti tarpeen tullen. Käsidesiä löytyy myös meiltä ja sitä saa rohkeasti käyttää. Aikuisten on huolehdittava lastensa käsihygieniasta.

-Tunneille ja saliin siirrytään sisään aina opettajan ohjeiden
mukaisesti, sillä haluamme välttää turhia kohtaamisia.

-Ota oma matto mukaan tarvittaessa.

-Tarpeetonta matkustamista suositellaan vältettäväksi. Noudatathan kaikkia virallisia karanteenimääräyksiä.

-Henkilökuntamme ei tule sairaana tanssikoululle, ethän sinäkään. Mihinkään yksityisiin tai julkisiin kokoontumisiin ei mennä sairaana tai lieväoireisena. 

Ilmoittautuminen tunneille etukäteen on nyt erittäin tärkeää, myös jonotuspaikoilta pääsee toisten peruessa tunneille. Huomioi, että otamme jonopaikoille 10 henkilöä. Älä siis epäröi ilmoittautua jonoon! Muista myös etätuntimahdollisuudet hybridituntien muodossa.

Noudatamme Pirkanmaan koronanyrkin antamia suosituksia ja päivitämme toimintatapojamme aina uusimpien tietojen mukaisesti. Välillä muutokset tapahtuvat hyvin nopeasti, joten toivomme kaikilta ymmärrystä tässä haastavassa tilanteessa. Informoimme asiakkaitamme mahdollisista muutoksista aina mahdollisimman pian toimintasuunnitelman valmistuttua.
Varmista, että saat asiakaskirjeemme sähköpostiisi sekä seuraa meitä sosiaalisessa mediassa reaaliaikaista informaatiota saadaksesi. Seuraamme tilanteen kehittymistä herkeämättä ja teemme muutoksia näihin ohjeistuksiin tarvittaessa.

Tarkennetut Turvallisuusohjeet 

Yhdessä olemme enemmän,

LundDance ja LundSport

Tervetuloa tunneille turvallisesti!