» Valmentajat

Valmentajat

linja

Sami ja Mirelle

Tanssikoulun omistajat Sami ja Mirelle ovat viisinkertaisia 10-tanssin Suomen mestareita. Oman kilpauran lisäksi he ovat kouluttautuneet valmentajiksi, tanssituomareiksi ja tanssikisojen toimihenkilöiksi. Monipuolinen näkemys tanssin vaatimuksista, kehon motoriikasta ja urheilijan henkisistä ominaisuuksista auttavat tanssijoita sekä urheilijoita lajista riippumatta. 
Aputoiminimen Lundsport kautta Sami toimii eri lajien fysiikka valmentajana ja Mirelle auttaa urheilijoita/ liikkujia henkisten voimavarojen kehittämisessä Mental valmentajan roolissa.

Mika Jauhiainen

Mika on käynyt Lunddancella alusta asti ja on vakiovalmennuksemme kulmakiviä. Hän on yksi tämän hetken parhaista ellei paras vakiovalmentaja Suomesssa ja meillä on ilo nauttia hänen valmennuksestaan säännöllisesti kuukausittain.

Mika on vaativa mutta ei ankara. Hänen vahvuuksiaan ovat mm. koreografiat, liikkeen dynamiikka ja taito tanssia sekä miehen että naisen rooli.

 Hannu Korhonen

Hannu on tanssiopettaja, toiminta- ja tanssi-liiketerapeutti. Tanssi alkoi Hannulla 12 vuotiaana ja rakka lajiin syttyi välittömästi. Kilpailut olivat isossa roolissa tanssiuralla sekä kotimaassa että ulkomailla. Valmentamisen Hannu aloitti jo 16 vuotiaana ja ammattilaiseksi siirryttyään 2008 alkoi myös oman tanssikoulun pyörittäminen.

Tutkintoja Hannu on suorittanut (STOL 1, IDTA lattareiden Associate) Eino Roiha instituutti (2015), tanssi-liiketerapia, Jyväskylän AMK, (2018), toimintaterapia.

”Mielestäni tanssi kuuluu kaikille”. Opettajan olen jämäkkä ja tarkka unohtamatta hurttia huumoria sekä pilkettä silmäkulmassa. Lajeina kilpatanssi, showtanssi, lavatanssi, pyörätuolitanssi ja ProAm.

Marko Keränen

Marko Tico Tico Keränen tuo Lunddancelle sykettä ja meininkiä lattareiden muodossa. Hänen avoimet lattaritunnit ovat täynnä tanssin iloa, vauhtia ja hän saa jäykimmänkin lanteen liikkumaan. Kilpatanssi lattareiden lisäksi Markolla on laaja näkemys eri tanssilajeista ja hän on erinomainen koreografi. Hänet voidaan nähdä Tanssii Tähtien Kanssa- ohjelman parketilla ja muiden viihdeohjelmien koreografina. Lunddancella Marko vastaa Latino show ryhmien koreografioista.

Markon yli 20 vuoden opetuskokemus tuo mukanaan systemaattisen ja oppilasta kunnioittavan opetustavan. Opettajana hän haluaa tarjota energiaa ja oivalluksia sekä mahdollisuuden pitää tunneilla hauskaa. Marko on aina tunneillaan sydämellään mukana.

Peep Vardja

Peep tuo Lunddancelle tuulahduksen kansainvälistä tunnelmaa. Hän on kansainvälisesti arvostettu ja haluttu tuomari Virosta. Peep valmentaa mailman maailman huippuja ja meillä on kunnia saada hänet vieraaksemme. Peepin vahvin osaaminen löytyy liikkeen mekaniikasta ja sen opettamisesta. Häneltä saa loistavia oheisharjoitteita joilla nostetaan kunkin henkilökohtaista taitotasoa.

Juri Kagan

Juri vierailee Lunddancella opettaen latinalaistansseja. Juri on omalla tanssiurallaan saavuttanut ammatilaisten lattari MM 4. sijan vuonna 2015.
Kilpaura on jäänyt taakse ja nykyään Juri keskittyy täysin valmentamiseen. Hän toimii päävalmentajana Virossa Tartun tanssiseurassa sekä vierailee usean eri tanssiseuran ja -koulun vieraana Latviassa, Venäjällä sekä Virossa.