» Keho

Keho

Kehonhuolto

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

Syksyn 2021 tunnit 4.8 alkaen!

Harjoittelun kulmakivinä

  • Hyvä ryhti
  • Vahva keskivartalo
  • Liikeratojen laajuuus
  • Kehonhallinta
  • Hyväolo ja vireys

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Tämä kehonhuollon tunti sopii kaikille: Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

KEHO huolto Keskiviikkoisin klo 16:30-17:15
KEHO voima Sunnuntaisin   klo 15-15:45 (Hybridi)

Iltapäivän KEHO huolto tunnilla avaamme päivän aikana kuormittuneet lihakset ja näin mahdollistamme kehon palautumisen päivän rasituksista.

Sunnuntain KEHO voima on tominnallinen liahskuntotreeni. Tunti monipuolistaa lihaskuntoharjoitteluasi ja vahvistaa koko kehoa.

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

Tunnit pidetään tiloissamme osoitteessa Takojankatu 11, Tampere.
Huomio, sunnuntain KEHO tunti on Hybridi tunti, johon voit osallistua etänä Zoom sovelluksen kautta tai tulla salille. Ilmoittaudu kalenterissa sen mukaan kuinka osallistut.

Ilmoittautumiset tästä

Toteutamme myös asiakkaillemme räätälöityjä kehonhuolto ja lihaskunto valmennuksia toteutettavaksi joko meidän tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Tiedustele lisää meiltä!

Hinnasto:

Sami ja Mirelle Lund
(+358 407599620) Sami
(+358 445265800) Mirelle
etunimi@lunddance.com