» Kehonhuolto tunnit

Kehonhuolto tunnit

KEHO

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

Harjoittelun kulmakivinä

  • Hyvä ryhti
  • Vahva keskivartalo
  • Liikeratojen laajuuus
  • Kehonhallinta
  • Hyväolo ja vireys

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Tämä kehonhuollon tunti sopii kaikille: Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

KEHO huolto Keskiviikkoisin klo 17:00-17:45
KEHO voima Sunnuntaisin   klo 15-15:45

Iltapäivän KEHO huolto tunnilla avaamme päivän aikana kuormittuneet lihakset ja näin mahdollistamme kehon palautumisen päivän rasituksista.

Sunnuntain KEHO voima on tominnallinen liahskuntotreeni. Tunti monipuolistaa lihaskuntoharjoitteluasi ja vahvistaa koko kehoa.

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

Ilmoittautumiset tästä

Toteutamme myös asiakkaillemme räätälöityjä kehonhuolto ja lihaskunto valmennuksia toteutettavaksi joko meidän tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Tiedustele lisää meiltä!

Joogla

Pidätkö Joogasta ja pilateksesta mutta tempo on sinulle liian hidas? Ei huolta yhdistimme hyvää tekevät liikkeet ja iloisen lattarimusan. Tunti toivottaa tervetulleeksi kaikki liikkujat, aiempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaamme lempeästi ja kehoa kuunnellen.

Tämä tunti yhdistää joogasta tuttuja liikkeitä hyvään lattari musiikkiin. Keskitymme kehon liikeratoihin ja elastiseen vartaloon. Vaativuus ja tunnin rasitus on jokaisen osallistujan itsensä määriteltävissä. Liikkeet teemme pääsääntöisesti kehon omalla painolla ja ilman suurempaa sykkeen nostoa. 

  • Rentouttava
  • Liikeratoja avaava
  • Voimistava
  • Mielen virkistys

Maanantaisin klo 19:00-19:45

Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten osallistua voit viikottain tai niin kuin itsellesi sopii. Maksu joko kertamaksulla tai 10-kortilla.

Fascia Method

Liikkuvuutta ja voimaa

FasciaMethod on lempeää dynaamista liikkuvuusharjoittelua, jonka tarkoitus on lisätä liikkuvuutta, koordinaatiota, tasapainoa ja voimantuottoa. Samalla saatat huomata ryhdin parantuneen ja kehollisen hyvänolon lisääntyneen!

FasciaMethod on fysioterapeuttien suunnittelema kehonhuoltokonsepti. Tällä tunnilla teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita sekä fasciakäsittelyä pallolla eripuolelta kehoa.

FasciaMethod sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman hyvinvoinnin edistämisestä.

Maanantaisin klo 17-17:45,

Tuntien teema vaihtuu kuukausittain mutta ovat itsenäisiä toisistaan riippumattomia, joten käydä voit niinkuin sinulle sopii. Tunnin ohjaa valloittava Inkeri Väisänen

Maksu joko kertamaksulla, 10x -kortilla tai kuukausimaksulla.

Tervetuloa huoltamaan kehoasi kanssamme!

Hinnasto:

Sami ja Mirelle Lund
(+358 407599620) Sami
(+358 445265800) Mirelle
etunimi@lunddance.com