» Urheilupsykologian palvelut

Urheilupsykologian palvelut

Urheilupsykologian asiantuntija Mirelle Lund on sekä urheilijoiden että liikkujien matkassa mukana kohti parempia suorituksia.

Hinta

Säännöllinen mental valmennus joukkueille tai yksilöille sovitaan erikseen.
Yksilö/pari tapaamiset 45min / 50€ tai 60min / 65€.

Helposti yksi kerta menee toisiimme tutustuessa, joten suosittelen aloittamaan vähintään kolmen kerran paketilla. Useamman kerran passeista -10%.

Tukena korona ajassa 

Treenaamisen maailma on muuttunut ja kuulemme jatkuvasti urheilijoilta, liikkujilta ja valmentajilta kuinka vaikeaa on jatkaa laadukasta harjoittelua näissä poikkeusolosuhteissa.

Urheilijoita painaa mm. yksin treenaamisen vaikeus, oman motivaation säilyttäminen ja tietämättömyys tulevasta. Liikkujat lipsuvat helposti aiemmista rutiineista ja laiskistuvat. Valmentajat puolestaan toivovat sparrausapua urheilijan kehittymisen takaamiseksi.

Tiivistän tilanteen kolmeen asiaan:
1. epävarmuus tulevasta
2. Rutiinien muuttuminen tai puuttuminen
3. Sosiaalisten kontaktien puuttuminen tai vähyys

Epävarmuus tulevasta heijastuu päätämme piinaavina ajatuksina. Kauanko tämä tilanne jatkuu? Pysynkö terveenä? Mitä nyt tulisi treenata? Kuinka pystyn joukkueurheilijana kehittymään? Milloin kilpailen taas? Mikä treenikausi nyt on? Kaikki nämä ja monet muut vastaavat kysymykset kuormittavat meitä niin henkisesti kuin fyysisesti.

Rutiinit antavat meille tunteen hallinnasta. Kun elämä johon olimme tottuneet muuttuu täysin Koronan myötä, rutiinit luovat turvaa niistä asioista joita vielä hallitsemme. Mietitään yhdessä mitä rutiineja voimme pitää ja mitä luomme uudelleen.

Arki sujuu paremmin kun ei ole tunnetta siitä että on yksin asioidensa kanssa.  Sosiaalinen verkosto on virikkeellinen verkosto ihmisistä joiden kanssa voimme jakaa elämäämme. Jotta verkostosi tukee hyvinvointiasi, on sen oltava iloa ja energiaa antavaa. Tällä hetkellä yksinäisyys koskettaa monia ihmisiä eikä se näy aina ulospäin. Yksinäisyys on tunnetta läheisten ihmissuhteiden puuttumisesta tai kokemusta, ettei tule nähdyksi ta kuulluksi. Pahimmillaan yksinäisyys voi johtaa masennukseen.

Juttelen ja autan mielelläni näistä asioista. Ota rohkeasti yhteyttä.

Mirelle Lund
(+358 445265800) Mirelle
mirelle@lunddance.com