Vartin Virkistys – Lunddance

VartinVirkistys

VartinVirkistys on 15 minuutin taukojumppa kaikille arjen sankareille. Vartin tehoisku kehollesi on suunniteltu kiireisenkin ihmisen aikatauluun sopivaksi. V15 on hyvä hetki itsellesi, joko heti aamusta tai keskellä päivää. Valitse itsellesi sopivin ja tule mukaan.

Aamu V15

Leopardikin venyttelee herättyään!

Venyttely aamulla saa verenkierron liikkeelle ja energiatason nousuun. 15min kehoa herättelevä venyttely, liikeratojen avaus, aloita päivä virkeänä.

Aktiivinen herättely

Tiistaisin klo 7:00-7:15 Online (Zoom)

Lounas V15

Tämä tehotauko virkistää mielen sekä kehon tehokkaasti, ja antaa tarpeellisen tauon työpäivän keskellä. VartinVirkistykseen voi osallistua etänä tietokoneella tai puhelimella missä ikinä työpisteesi sijaitseekaan.
Näin etätyön aikakaudella tällainen ohjattu taukojumppa onkin entistä tärkeämpi työpäivän tauottamiseksi ja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Ohjattu taukojumppa kannustaa itsenäiseen jumppailuun myös muina työpäivinä, joten yksikin VartinVirkistys viikossa voi saada paljon ihmeitä aikaan!
Keskiviikkoisin klo 11:30-11:45 Online (Zoom)
Hinnasto:
 

Sami Lund
(+358 407599620) Sami
sami@lundsport.com

Myymme V15 tehoiskuja myös yrityksille

Otamme aina huomioon asiakkaamme, yrityksen ja
sekä henkilökunnan, tarpeet ja muokkaamme palveluitamme juuri niihin sopiviksi. Työn kuormittavuustekijät ja osallistujien kehittyminen ovat muun muassa tärkeitä huomioitavia asioita VartinVirkistyksessä.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.