» Dance Fiesta – 1.8.2021

Dance Fiesta – 1.8.2021

Let`s have some fun!

Dance Fiesta on kahden tanssikoulun yhteinen syyskauden aloitus rieha! Tule tutustumaan meihin ja erilaisiin tunteihin samana päivänä samassa paikassa. Vietämme koko perheen fiestaa, aikuisille ja lapsille on samaan aikaan tunnit, joten voit tulla koko perheen voimin paikalle.

Aikataulu aikuiset:

15:00 Ballet flow / Julia
15:45 Jazz Workout / Nina
16:30 Latin Cross soololattarit / Mirelle
17:15 Tanssijan kehonhuolto / Sami

Aikataulu lapset:

15:45 Tanssiakrobatia 4-6v / Julia
16:30 Tanssiakrobatia 7-9v / Nina
17:15 DanceAkro 9-12v / Nelli

Kaikki tunnit 35min.

Ilmoittautumiset LundDancen ajanvarauksen kautta tästä.

Kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaavat
Nina Heino 050 3035188 (Dance Up Academy)
Mirelle Lund 044 52656800 (LundDance)

Dance Fiesta pidetään LundDancen tanssi- ja liikuntakoulun tiloissa osoitteessa Takojankatu 11, Tampere. Pihassa on hyvin parkkipaikkoja ja ympäröivillä teillä (varsinkin Sammonkadun puolella) on runsaasti kiekkopaikkoja. Myös julkisilla pääsee oivasti mistäpäin Tamperetta tahansa lähelle tanssikoulua. Tervetuloa!

Varusteiksi tarvitset vaatteet, joissa on mukava liikkua, juomapullon ja hikipyyhkeen. Jalkineiksi käyvät tanssiin tarkoitetut tossut, lenkkarit tai säämiskäpohjaiset tanssikengät, pärjäät myös paljain jaloin.

Hinnat:

Aikuiset 25€/ hlö / pvä
Lapset 5€/ hlö /h

Hinta sisältää aikuisille koko päivän tarjonnan. Mikäli et kaikille tunneille jaksa / voi osallistua, voit valita mieleisesi tunnit ja tulla vain niille tai katsoa päivän mittaan kuinka innostut jatkamaan. Kaikille osallistujille on fiestassa tarjolla liikunnallisten hetkien lisäksi hedelmiä ja juotavaa.  Maksuvälineiksi käyvät käteinen, pankkikortit, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit, SmartumPay, ePassi ja Edenred mobiili. Tule ajoissa välttääksesi ruuhkat ja ehtiäksesi tunnille.

Tuntikuvaukset

Ballet Flow
Tule tunnille tanssikokemuksesta riippumatta ja saat mukaasi hallintaa keholle & sielulle baletin tekniikan keinoilla ja nykyisen kinesiologian asiantuntemuksella.

Jazz Workout
Tunnilla tanssitaan koko kehon hymyilemään saavaa jazztanssi sarjaa, millä saadaan kehon lihaksisto liikkeelle ja liikkuvuus lisääntymään.

Latin Cross
Latin Cross tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa.

Tanssijan kehonhuolto
Tanssijoilla on lajista riippumatta hyvin paljon yhteistä. Oman vartalon tuntemus ja oikeanlainen voimankäyttö mahdollistavat luontaisen liikkeen ja presentaation. Ymmärrys siitä mitä lihasryhmiä milloinkin ja miten käytetään luovat laadukkaan tanssin. Tunti sopii kaikille jotka haluavat oppia itsestään ja kehostaan. 

Tanssiakrobatia 4-6v ja 7-9v
Tunnilla yhdistyvät luova tanssi, tempputaidot lapsen omalla tahdilla ja innostus kokeilla oman kehon rajoja.

DanceAkro 9-12v
Tunti joka yhdistää sulavat tanssiliikkeet ja akrobatian. Kun akrobatiaharjoitteluun lisätään vielä rytmi niin saamme monipuolisen ja hauskan tunnin liikunnallisille lapsille.

Tule viettämään Fiestaa kanssamme!!

Sami, Mirelle, Nina, Julia ja Nelli

LundDance_logo_CMYK