» Lokakuun Superviikko 43

Lokakuun Superviikko 43

Nyt pääset kokeilemaan!

Lokakuussa vko:lla 43 pääset tutustumaan koulumme irtotunteihin ja löydät itsellesi mieluisimman treenin. Luvassa on niin tanssillista iloittelua kuin fyysistä treeniä keholle ja mielelle.

Etusi:

Maanantaina 25.10 ILMAIStunnit
17:00 Fascia Method
18:00 Pienryhmävalmennus
19:00 Latin Style (UUTUUS)

Keskiviikkona  27.10 ILMAIStunnit
17:00 KEHOhuolto
18:00 Pienryhmävalmennus

Sunnuntaina  31.10 KAKSI yhden hinnalla
Latin Cross tunnille osallistuville
Latin tekniikka kaupan päälle

Ilmoittautumiset LundDancen ajanvarauksen kautta tästä.

Varusteiksi tarvitset vaatteet, joissa on mukava liikkua, juomapullon ja hikipyyhkeen. Jalkineiksi käyvät tanssiin tarkoitetut tossut, lenkkarit tai säämiskäpohjaiset tanssikengät. Kehollisilla tunneilla pärjäät myös paljain jaloin tai sukilla.

Tuntikuvaukset

Fascia Method
FasciaMethod on fysioterapeuttien suunnittelema kehonhuoltokonsepti. Tällä tunnilla teemme kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita sekä fasciakäsittelyä pallolla eripuolelle kehoa.

Pienryhmävalmennus
Pienryhmävalmennuksessa pääset harjoittelemaan valmentajan ohjaamana yhdessä treenikavereiden kanssa. Harjoitteet suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan.  Aiheina voivat olla esim. Peruskunto, voima, kestävyys, keskivartalo, yleinen jaksaminen, liikkuvuus jne. Kerää ryhmä ja aloitetaan yhdessä. 

Superviikolla pääset tutustumaan pienryhmävalmennuksen metodeihin ja liikkeisiin tutun ohjaajan eli Samin johdolla. Molempien tuntien aiheena tällä kertaa keskivartalon monipuolinen voima ja hallinta.

Latin Style
Tällä uutuus tunnilla tehdään hauskoja koreografioita kolmeen latinalaistanssiin; samba, chacha ja jive. Tunnilla tunnelma on helppo ja hauska, mutta pääset viemään lattariosaamistasi uudelle tasolle. Tunti sopii esim. jatkotuntina Latin Crossin kävijöille. 

KEHO huolto
Kaikille on olennaista huoltaa kehoaan. Tällä tunnilla keskitymme palauttamaan kehon vireystilaa ja teemme luonnollisia liikeratoja avaavia harjoitteita sekä ryhtiä parantavia liikkeitä.

Latin Cross
Latin Cross tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa

Latin Tekniikka
Tunnit ovat hyvin monipuolisia. Teemat on rakennettu harjoituttamaan teknistä taitoa  ja vartalon eri osien käyttöä tietoisesti. Aiheina mm. pyörimiset ja kääntymiset, vartalon eri osien rytmitykset, vartalon linjaukset ja eri lajien jalkatekniikat. Luvassa inspiroivia harjoitteita niin musiikkiin kuin ilman.

Tervetuloa kokeilemaan!!

Sami, Mirelle, Inkeri 

LundDance_logo_CMYK