Yrityspalvelut – Lunddance

LundSport/Lunddance tarjoaa yrityksille sekä valmennus-, koulutus- että elämyspalveluita. Kauttamme on mahdollista saada:

Tyky valmennusta

Työpaikkaliikunta, yritysliikunta, henkilöstöliikunta tai mitä vain haluatte käyttää me kyllä järjestämme!

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa yrityskohtaisen valmennuksen pidettäväksi joko yrityksen omissa tiloissa tai Lunddancen tanssihallilla.

Voimme rakentaa tiiviskursseja tai tehdä pitkäaikaisen sopimuksen henkilökunnan työkunnon parantamiseksi ja ylläpitoon.

Ohjatut liikuntatunnit

Hyvin suunniteltu työpaikkaliikunnan kokonaisuus aktivoi tehokkaasti henkilöstöä. Ohjattu liikunta työpaikalla on matalan kynnyksen toimintaa. Valmennukseen on helppo osallistua ja näin edistää omaa työkykyä ja terveyttä.

Toinen tapa on ohjata henkilökunta valmiille kehonhuollon viikkotunneillemme. Katso lisätietoja tästä.

Hyvinvointi- ja liikuntakurssit

Tiiviskursseilla pystymme pureutumaan tarkemmin kunkin yksilön tarpeisiin ja antamaan vinkkejä hyvinvoinnin ja työkunnon parantamiseen sekä ylläpitoon. Kurssit voivat olla joko fyysiseen kuntoon liittyviä, stressin purkkuun tai ruokavalioon keskittyviä kokonaisuuksia.  Nämä toimivat loistavina irtiottoina arjesta.

Taukojumpat

Tarjoamalla henkilöstölle taukojumppaa työnantaja voi taistella passiivisuutta vastaan. Ohjattu taukojumppa tauottaa erinomaisesti työpäivää, laittaa veren kiertämään ja saa ajatuksen taas juoksemaan. Oikein toteutettu taukojumppa edistää tehokkuutta ja lisää virkeyttä koko päivään.

Luennot ja koulutus

Yrityksemme toimii urheilun ja liikunnan ympäristössä. Tavoitteellinen urheilu on kovaa työtä, jossa pitää olla selkeä suunnitelma, seuranta ja toteutus, jotta voidaan saavuttaa tuloksia. Samat lainalaisuudet pätevät myös työelämässä. Meillä on tarjota yrityksille luovia ajatuksia tavoitteiden saavuttamiseksi.

Esitykset ja virkistyspäivät

Kauttamme on mahdollista tilata yritystapahtumiin tanssiesityksiä ja vaikkapa opetustakin. Toteutamme tanssikoulu Lunddancen kautta asiakkaan toivomuksien mukaan eri kokoisia esityksiä sekä opetustilaisuuksia. Suosituin palvelumme on ollut yritysjuhlien yhteyteen rakennettu esitys asiakkaan juhlapaikalla. Katso lisätietoja tästä. 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää tai kysy suoraan tarjousta. 

Sami ja Mirelle Lund
(+358 407599620) Sami
(+358 445265800) Mirelle
etunimi@lunddance.com