Soolotunnit – Lunddance

Soolotunnit

Soolotunneilla keskitytään pitämään hauskaa, kuntoilemaan ja oppimaan uutta innostavien ohjaajien johdolla. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Tunneilla voit käydä säännölisesti tai piipahtaa yksittäisillä tunneilla kun se kalenteriisi sopii.

Easy Latin Cross ja Latin Cross

Latin Cross perheen tunnit ovat täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunnit sisältävät sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi osion ja loppu jäähdyttelyn.

Easy Latin Crossin askelsarjat ja koreografiat on suunniteltu alkeistasolle kun taas isosiskonsa Latin Cross haastaa kävijät monipuolisemmin rytmien ja askelsarjojen kautta ollen jatkotason tunti.

Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Latin Cross on erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä se lisää kehon hapenottokykyä, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!

Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe.

Easy Latin Cross tanssit

 • vkot 31,32 Salsa
 • vkot 33,34,35 Cha cha
 • vkot 36,37,38 Samba
 • vkot 39,40,41 Show & Jive 
 • vkot 43,44,45 Tango
 • vkot 46,47,48 Salsa
 • vkot 49, 50 potpuri

Latin Cross tanssit

 • vkot 31,32 Cha cha
 • vkot 33,34,35 Swing & jive
 • vkot 36,37,38 Rumba
 • vkot 39,40,41 Salsa 
 • vkot 43,44,45 Samba
 • vkot 46,47,48 TangoPaso
 • vkot 49, 50 potpuri

Latin Style

Nyt on kaikille lattaritansseista kiinnostuneille uusi huikeen kiva laji jossa pääset harjoittelemaan sekä lattaritekniikkaa että esiintymistä. Uusia kilpailujakin tähän lajiin tulee koko ajan ja halutessasi voit lähteä hyvin matalalla kynnyksellä mukaan kilpailutoimintaan soolona tai duona.

LundDancen Latin Style tunneilla otetaan yksi lattaritanssi kerrallaan käsittelyyn tutustuen sen rytmiikkaan, tekniikkaan ja vartalon käyttöön.  Pääset hiomaan taitojasi hauskojen koreografia pätkien kautta ja saat tanssia sydämesi kyllyydestä. 

Lajeina näillä tunneilla ovat samba, cha cha cha, rumba ja jive. Yhtä lajia harjoitellaan aina kolme viikkoa ennen kuin vaihdamme seuraavaan tanssiin. Mukaan voit tulla minä kertana tahansa ja käydä säännöllisesti tai kun kalenteriisi sopii.

Mikäli kiinnostuit kilpailemisesta ota yhteyttä LundDancen valkkuun ja kysy lisää. Tarjoamme valmiit paketit koreografian tekoon, jonka jälkeen olet valmis esiintymislavoille. Tsekkaa paketit hinnastostamme täältä.

Latin tekniikka

Latin tekniikka tunnilla hiotaan kunkin omaa tanssitekniikkaa viiteen latinalaistanssiin: samba, cha cha, rumba, paso ja jive. Tuntien teemat on rakennettu harjoituttamaan teknistä taitoa ja vartalon eri osien käyttöä tietoisesti. Aiheina mm. pyörimiset ja kääntymiset, vartalon eri osien rytmitykset, vartalon linjaukset ja eri lajien jalkatekniikat. Luvassa inspiroivia harjoitteita niin musiikkiin kuin ilman.

Opetuksen sisältö muokkaantuu kauden aikana ryhmän toiveiden ja taitotason mukaan. Kuukausittain vaihtuva teema tuo monipuolisuutta treenaamiseen ja toisaalta tanssijat saavat tarpeeksi toistoja uuden taidon kehittämiseen. Voit käydä tekniikka ryhmässä joko kertamaksulla tai kausimaksulla.

Dance Pop

Tässä on sekä tunti että ohjaaja täynnä menoa ja hyvää energiaa. Dance Pop sekoittelee erilaisia tanssityylejä mukaansa tempaaviin pop kappaleisiin. Tunnin pääteema on hyvä meininki ja tanssin riemu. Tällä tunnilla tulee varmasti hyvä hyvä mieli ja hiki virtaa. Aikaisempaa tanssi kokemusta et tarvitse mutta täällä kokeneempikin tanssija pääsee nauttimaan musiikin ja liikkeen huumasta.

Zumba

Zumba tekee liikkumisesta hauskaa! Se on oiva tapa kohottaa kunto ja polttaa kaloreita. Hauskanpidon varmistaa monipuolinen ja rytmikäs lattarimusiikki, joka kuin huomaamatta saa sykkeet nousemaan ja hymyn huulille.

Tunnin teho perustuu helppoihin koreografia pätkiin, jotka kestävät aina koko kappaleen ajan ja kun biisi vaihtuu, niin vaihtuu myös askeleet. Näin ollen tunnit ovat kuin riehakkaat tanssibileet hyvällä kaveriporukalla. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, mukaan voi tulla jorailemaan juuri sellaisena kuin on.