Easy Latin Cross – Lunddance

Maanantaisin Easy Monday Latin Cross klo 18:00-19:00  

Easy Cross on Latin Crossin helpompi sisko. Tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua niinkuin isosiskonsa, mutta askelsarjat ja koreografiat on suunniteltu alkeistasolle. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.

Syksyn 2021 tunnit 2.8 alkaen!

Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Molemmat  Latin Crossit ovat erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä ne lisäävät kehon hapenottokykyä, käyttävät lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttavat rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!

Syksyn 2021 tuntien teemat

vkot 31,32,33 salsa
vkot 34,35,36 jive
vkot 37,38,39 cha cha cha
vkot 40,41,43  tango
vkot 44,45,46  samba
vkot 47,48,49  salsa
vko 50 pikkujoulutanssit

Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse. Tunnit voi maksaa kertamaksuna 10€/hlö, 10-kerran korteilla (90€), Smartumin seteleillä/saldolla, ePassilla tai Virike seteleillä/saldolla.

Latin Cross tunteja vetävät Hannu Korhonen, Sami ja Mirelle Lund. Luvassa vaihtuva ohjelma sambaa, salsaa, merenqueta, reggeatonia, jiveä, pasoa ja kaikkea muuta kivaa.