Latin Cross – Lunddance

Easy Latin Cross

Latin Cross

Kevään 2022 tunnit alkavat 6.2  

Latin Cross tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.

Latin Cross

Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Latin Cross on erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä se lisää kehon hapenottokykyä, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!

Easy Monday Latin Cross

Easy Cross on Latin Crossin helpompi sisko. Tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua niinkuin isosiskonsa, mutta askelsarjat ja koreografiat on suunniteltu alkeistasolle. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.

Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse. Tunnit voi maksaa kertamaksuna, 10-kerran korteilla, Smartumin seteleillä/saldolla, ePassilla, Virike saldolla tai voit maksaa tunnin verkkokaupassa.

Kevään 2022 tuntien tanssit:

Easy Monday, maanantait
 
vkot 6,7,8 tango
vkot 10,11,12 samba
vkot 13,14,15 jive
vkot 16,17,18 salsa 
vkot 19,20,21 cha cha

Latin Cross, keskiviikot ja sunnuntait
vkot 5,6,7,8 samba
vkot 10,11,12 rumba
vkot 13,14,15 cha cha
vkot 16,17,18 tango
vkot 19,20,21 salsa

Latin Cross tunteja vetävät Sami ja Mirelle Lund, Hannu Korhonen, Amanda Puustio sekä vierailevat tähtiopettajat. 

Tervetuloa nauttimaan kanssamme tanssin riemusta!