Tekniikkatunnit – Lunddance

Kilpatanssin tekniikkatunteja pidetään meillä torstaisin ja sunnuntaisin. Lattari tunnilla keskitytään viiden latinalaistanssin (samba, cha cha cha, rumba, paso doble ja jive) ja vakio tunneilla viiden vakiotanssin (valssi, tango, wiener valssi, foxi ja quickstep) perustekniikan hiomiseen ja uusien taitojen harjoituttamiseen.

Meillä tekniikka on muutakin kuin pelkkää jalkojen oikeanlaista askellusta. Tekniikka tunneilla opit monipuolista vartalon käyttöä, tanssien eri karaktäärejä, rytmistä taituruutta, eri vartalon osien eriyttämistä ja tehon & taidon yhdistämistä sulavaksi liikkeeksi.

Tunnille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kehittää omaa tanssitaitoaan. Toivomme näkevämme tekniikka tunneilla harrastajia monista lähtökohdista, sillä nämä kilpatanssin lajit toimivat oivana pohjana monelle eri lajille. Kilpatanssi eli tanssiurheilu itsessään pitää sisällään perinteisen mies/nainen paritanssin, same sex parit ja uusimpana tulokkaana pro Am tanssijat. Lisäksi tekniikat toimivat pohjana Latino Show, Latin Style ja Syncro Dance lajeille.

Katso tekniikka tuntien aikataulu ajanvarauskalenteristamme täältä.

Hinnat löydät tästä.