Tapahtumat – Lunddance

Tulevat tapahtumat

Summer Special sunnuntait

Summer Special workshopit tarjoavat super kattauksen tanssia kesäkuun sunnuntaille. Jokainen kerta on erillinen kokonaisuutensa, jossa oma tanssi ja teema.

Workshop päivien sisältö:

  • Tekniikka osuus, (keho, liike ja rytmitys)
  • Latin Style, (koreografia)
  • Joogla, (Lajispesifit keho harjoitteet, palautus)

Katso alta tanssit sekä aikataulut ja ilmoita itsesi mukaan.

Monipuolinen rytmiikka sekä jaloissa että kehossa ovat tämän worksopin teemana. Aloitamme tekniikasta ja pääset syventymään samban liikemekaniikkaan joka auttaa sinua luomaan monipuolisen ja mielenkiintoisen tanssin. Loppuosiossa tanssimme lyhyen koregrafian kautta sambaa ja pääset näin viemään opittuja tekniikoita itse tanssiin.

Monipuolinen ja aistikas Salsa valloittaa ympäri maailman ja mekin pääsemme nauttimaan tästä mahtavasta tanssista. Tekniikka osiossa syvennymme Salsan vartalon käyttöön ja käsiin, unohtamatta perus rytmiikkaa. Opittuja ”muuveja” testataan koreo osuudessa huippu musiikin tahtiin. Lopuksi vapautamme vielä mielen ja kehon nauttimaan tanssin tuoman eufoorisen olotilan.

Latinlalaistanssien hitain ja sensuellein tanssi Rumba pitää otteessaan tanssijan jokaisessa hetkessä. Jotta tanssija pystyy tulkitsemaan Rumbaa, niin selän ja käsien koordinaatio ja kyky ovat olennainen osa jokaista liikettä. Tässä workshopissa teemana ovat sensuelli liike ja selän käyttö. Tästä on varmasti hyötyä ihan jokaiselle ja jokaiseen tanssilajiin mitä ikänä tanssitkaan.

Hinta 30€ / hlö / pvä.
Maksu Summer Special entry passilla, jonka voit ostaa verkkokaupastamme tai maksaa kassalla tullessasi.

Syyskauden aloitus

Tanssikoulun syyskausi starttaa heti elokuun alusta. Alla tarkemmin kauden aloitus päivät. Käy katsomassa kalenterista kaikki syksyn tunnit. Mahtavaa kesää kaikille ja elokuussa nähdään taas tanssin merkeissä.

Kilpatanssin kausi starttaa torstaina 1.8. leiripäivällä. Tarkka aikataulu ja leirin sisältö tarkentuu vielä lähempänä. Laitetaan kausi sujuvasti käyntiin ja herätellään keho loman jälkeen tanssimaan.

Sunnuntaina 4.8. on vuorossa aovinten tuntien startti. Laitetaan kausi mukavasti käyntiin heti elokuun alusta ja päästään taas tanssimaan iloisin mielin kohti talvea.

Viikolla 32 alkavat ns. normaalit viikkotunnit. Heti maanantaista eteenpäin. Muutama poikkeus kuitenkin on:

  • Uudet Latino Show ryhmät alkavat su 11.8.
  • Uusi paritanssin alkeet starttaa ma 12.8.
  • FitLatino starttaa ma 12.8.