Tunnit – Lunddance

Kilpatanssi

Kilpatanssi on upea harrastus jossa kahden erilaisen ihmiskehon liike tuottaa yhteisen lopputuloksen. Kilpatanssissa eli tanssiurheilussa yhdistyvät usean eri tanssilajin tekninen hallinta, fyysinen suorituskyky, luovuus ja parityöskentely.

Tutustu

Soolotunnit

Soolotunneilla keskitytään pitämään hauskaa, kuntoilemaan ja oppimaan uutta innostavien ohjaajien johdolla. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Tunneilla voit käydä säännölisesti tai piipahtaa yksittäisillä tunneilla kun se kalenteriisi sopii.

Katso tuntien esittelyt

Latino Show

Latino Show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin.

Marko Keränen

Lattareiden supertähti vierailee tanssikoulullamme säännöllisesti. Tarkemmat aikataulut varmistuvat aina lähempänä vieraulua mutta laita ylös jo kevään 2023 päivät. Tervetuloa tanssimaan Markon kanssa.

Markon päivinä luvassa lattareiden hurmaa. Aikataulu ja tuntien teemat aina päiväkohtaisesti.

Markon kevään päivät:

 • 29.1
 • 26.2
 • 2.4

Mika Jauhiainen

Vakiotanssivalmentaja Euroopan huipulta ohjaa ryhmiä ja yksityistunteja saleillamme säännöllisesti. Ryhmäilmoittautumiset normaalisti ajanvarauksesta vakiotanssi special tunnille ja yksityistuntivaraukset Mirelleltä

Mikan ryhmätunnit aina torstaisin klo 17-18:30
Ryhmätunnin hinta 22€ / hlö

Mikan kevään päivät:

 • 9.2
 • 9.3
 • 6.4
 • 4.5

Kehon hyvinvointi

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

Tutustu

Häätanssi

Tiedämme kuinka ainutlaatuinen päivä sinulle on tulossa ja haluamme tehdä häätanssistasi juuri teille sopivan kokonaisuuden. Toiveenne ja liikekielenne huomioon ottaen rakennamme haluamaanne kappaleeseen kokonaisuuden joka tulee ihastuttamaan niin teidät kuin vieraannekin.

Tutustu

Yksityistunnit

Syitä yksityistunnille tulemiselle on monia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä katsotaan kuka meistä olisi paras apu juuri sinulle. Voit varata yksityistunteja mm. vakiotansseihin, lattaritansseihin, häätanssiin tai erilaisiin lavatansseihin. Autamme sinua mielellämme niin koreografisesti kuin tanssitaidollisesti.

Teematunnit

Teematunneilla syvennymme aina yhteen lajiin kerrallaan neljällä eri kerralla. Näin pääsemme pureutumaan kyseessä olevan tanssin tekniikkaan, rytmiikkaan sekä liikkeeseen ajan kanssa. Nämä work shopit ovatloistava keino saada osaamista omaan tanssiin.

Tunneilla tanssimme pääosin ilman paria. Hinta 40€ / teema

Tunnit keskiviikkoisin klo 17

Teematuntien aikataulu:

 • 11.2.-1.2. Samba
 • 8.2- 22.2 Tango viim. kerralla 2h
 • 8.3.-29.3. Rumba
 • 5.4-26.4 Hidas valssi
 • 3.5-24.5 cha cha cha