Tunnit – Lunddance

Vierailevat Valmentajat

Kilpatanssi

Kilpatanssi on upea harrastus jossa kahden erilaisen ihmiskehon liike tuottaa yhteisen lopputuloksen. Kilpatanssissa eli tanssiurheilussa yhdistyvät usean eri tanssilajin tekninen hallinta, fyysinen suorituskyky, luovuus ja parityöskentely.

Tutustu

Soolotunnit

Soolotunneilla keskitytään pitämään hauskaa, kuntoilemaan ja oppimaan uutta innostavien ohjaajien johdolla. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Tunneilla voit käydä säännölisesti tai piipahtaa yksittäisillä tunneilla kun se kalenteriisi sopii.

Katso tuntien esittelyt

Latino Show

Latino Show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin.

Kilpailevat ryhmät harjoittelevat harjoitussuunnitelman mukaisesti. Kilparyhmille teemoitetaan oma koreografia kausittain ja jokaisella ryhmällä on valmennustiimi, jonka tehtävä on auttaa tanssijoita kehittymään sekä ryhmänä että yksilöinä. Tavoitteena on osallistua kilpailuihin sekä esiintymisiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta harjoittelusta ja/tai kilpailemisesta, niin tule mukaan avoimille soolo tunneille ja ilmoita halukkuutesi liittyä kilparyhmiin.

Caribbean Show

Caribbean Show tunneilla tanssitaan autenttisia Karibian alueen tanssilajeja ja rytmejä kuten salsa, bachata, merengue, son, reggaeton tai muita Karibian alueen
tanssilajeja.

Kilpailevat ryhmät harjoittelevat harjoitussuunnitelman mukaisesti. Kilparyhmille teemoitetaan oma teos kausittain, joka voi olla joko yhtä tai useampaa lajia. Jokaisella ryhmällä on valmennustiimi, jonka tehtävä on auttaa tanssijoita kehittymään sekä ryhmänä että yksilöinä. Tavoitteena on mahdollistaa osallistuminen kilpailuihin sekä esiintymisiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta harjoittelusta ja/tai kilpailemisesta, niin tule mukaan avoimille soolo tunneille ja ilmoita halukkuutesi liittyä kilparyhmiin.

Teematekniikka

Teematunneilla syvennymme aina yhteen asiaan kurssimuotoisesti neljällä eri kerralla. Näin pääsemme pureutumaan kyseessä olevan teknisen teeman saloihin pintaa syvemmälle.

Harjoitukset tehdään yksin joten pääset keskittymään vain itseesi. Tunnit soveltuvat jatkotason tanssijoille lajista riippumatta. Sisältö on suunniteltu kehittämään eri liikekielien osaamista sekä kykyä oppia uusia taitoja ja saamaan syvyyttä omaan tanssiisi.

Tunnit keskiviikkoisin klo 17:00

Teematuntien aikataulu:

  • tammikuu, Kehon kannatus & hengitys
  • helmikuu, Selän moniulotteinen liikkuvuus
  • maaliskuu, Pyöriminen ja kääntyminen
  • huhtikuu, Liikkeen rytminen muuntelykyky

Hinta 52€ / teema

Kehon hyvinvointi

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille. Tarjonnassa on huoltavaa Jooglaa sekä lihaskunnollinen DanceFit. Lue lisää linkistä.

Tutustu

Häätanssi

Tiedämme kuinka ainutlaatuinen päivä sinulle on tulossa ja haluamme tehdä häätanssistasi juuri teille sopivan kokonaisuuden. Toiveenne ja liikekielenne huomioon ottaen rakennamme haluamaanne kappaleeseen kokonaisuuden joka tulee ihastuttamaan niin teidät kuin vieraannekin.

Tutustu

Yksityistunnit

Syitä yksityistunnille tulemiselle on monia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä katsotaan kuka meistä olisi paras apu juuri sinulle. Voit varata yksityistunteja mm. vakiotansseihin, lattaritansseihin, soolo, duo. latin style, latino show, häätanssiin tai erilaisiin lavatansseihin. Autamme sinua mielellämme niin koreografisesti kuin tanssitaidollisesti.

Yksityistuntien varaukset 044 5265800 / Mirelle