Tunnit – Lunddance

Kilpatanssi

Kilpatanssi on upea harrastus jossa kahden erilaisen ihmiskehon liike tuottaa yhteisen lopputuloksen. Kilpatanssissa eli tanssiurheilussa yhdistyvät usean eri tanssilajin tekninen hallinta, fyysinen suorituskyky, luovuus ja parityöskentely.

Tutustu

Soolotunnit

Soolotunneilla keskitytään pitämään hauskaa, kuntoilemaan ja oppimaan uutta innostavien ohjaajien johdolla. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Tunneilla voit käydä säännölisesti tai piipahtaa yksittäisillä tunneilla kun se kalenteriisi sopii.

Katso tuntien esittelyt

Latino Show

Latino Show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin.

Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta harjoittelusta ja/tai kilpailemisesta, niin tule syksyn auditition päivään 6.8. Ilmoittautumiset ajanvarauksen kautta.

Teematunnit

Teematunneilla syvennymme aina yhteen lajiin kerrallaan neljällä eri kerralla. Näin pääsemme pureutumaan kyseessä olevan tanssin tekniikkaan, rytmiikkaan sekä liikkeeseen ajan kanssa. Nämä work shopit ovat loistava keino saada osaamista omaan tanssiin.

Tunneilla tanssimme pääosin ilman paria. Hinta 44€ / teema

Tunnit keskiviikkoisin klo 17

Teematuntien aikataulu:

  • 9.8.-30.8. Rumba
  • 6.9- 27.9 Pari salsa
  • 4.10.-1.11. Tango (ei vko 42)
  • 8.11-29.11 Dance Workout

Kehon hyvinvointi

Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä. Keho tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille.

Tutustu

Häätanssi

Tiedämme kuinka ainutlaatuinen päivä sinulle on tulossa ja haluamme tehdä häätanssistasi juuri teille sopivan kokonaisuuden. Toiveenne ja liikekielenne huomioon ottaen rakennamme haluamaanne kappaleeseen kokonaisuuden joka tulee ihastuttamaan niin teidät kuin vieraannekin.

Tutustu

Yksityistunnit

Syitä yksityistunnille tulemiselle on monia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä katsotaan kuka meistä olisi paras apu juuri sinulle. Voit varata yksityistunteja mm. vakiotansseihin, lattaritansseihin, soolo, duo. latin style, latino show, häätanssiin tai erilaisiin lavatansseihin. Autamme sinua mielellämme niin koreografisesti kuin tanssitaidollisesti.

Yksityistuntien varaukset 044 5265800 / Mirelle