A_Kilpatanssi – Lunddance

Kilpatanssi

Kilpatanssi on upea harrastus jossa kahden erilaisen ihmiskehon liike tuottaa yhteisen lopputuloksen. Kilpatanssissa eli tanssiurheilussa yhdistyvät usean eri tanssilajin tekninen hallinta, fyysinen suorituskyky, luovuus ja parityöskentely.

Alkeet

Lunddancen aikuisten paritanssin alkeet on suunnattu yli 15-vuotialle. Asiakaspalautteen myötä olemme jakaneet yhden pitkän alkeiskurssin kahteen lyhyempään jaksoon, osa yksi ja osa kaksi.  Jaksojen välissä on vielä tiiviskurssi jossa pääset mukaan alkeisopetukseen ja saat valmiudet siirtyä osalle kaksi.

Osassa yksi tutustumme kahteen vakiotanssiin; valssiin ja tangoon, sekä  kahteen latinalaistanssiin; cha cha ja jive.

Tiiviskurssi on nimensä mukaisesti tiivistetty paketti osasta yksi. Tämän kurssin avulla pääset helposti mukaan tanssin riemuun ja voit siirtyä alkeiden jatko-osaan.

Osassa kaksi keskitymme kahden uuden tanssin; quickstep ja samba, haltuunottoon sekä kertaamme edellisiä neljää. Voit tulla mukaan käytyäsi osan 1 tai tiiviskurssin. Meillä on ammattitaitoiset valmentajat jotka osaavat suunnitella tunnit kaikkia palveleviksi kokonaisuuksiksi.

Molemmat osat käytyäsi olet valmis  siirtymään kilpalattioille tai saat monipuolisuutta muihin tanssilajeihin. Tanssiva nainen on kaunista katseltavaa ja tanssitaitoinen mies on haluttua seuraa…

Tanssillisten taitojen lisäksi ryhmä oppii pitämään kehostaan huolta, kehittymään fyysisesti ja olemaan esillä. Tämä kaikki vielä iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Valmentajat Sami Lund, Mirelle Lund, Netta Valkosalo ja Jasmin Pocknell osaavat innostaa ja opettaa jokaisen puujalankin. Tule siis rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Käydä voit kaikilla kolmella viikkokerroilla tai vain yhdellä. Tuntien rytmitys toimii niin, että opetusta tulee sopivassa suhteessa ja ahkerat kävijät saavat paljon toistoja ja näin kerrattua opittuja taitoja. Yhdelläkin viikkokerralla pääset hyvin alkuun ja opit kurssilla käydyt tanssien perusteet. Kesken kauden voit kysellä paikkaa ryhmistä mirelle@lunddance.com

Syksyn 2024 kilpatanssin alkeet

Osa 1 (12.8.-6.10.) Hinta: 130€

  • maanantaisin klo 17:00-18:00
  • keskiviikkoisin klo 19:00-20:00
  • sunnuntaisin klo 17:30-18:30

Osa 2 (7.10.-12.12.) Hinta 145€

  • maanantaisin klo 17:00-18:00
  • keskiviikkoisin klo 19:00-20:00
  • sunnuntaisin klo 17:30-18:30

Jatkoryhmä ja Edistyneet

Nimensä mukaan jatkoryhmässä jatketaan siitä mihin alkeissa päästiin. Lisäämme jokaiseen kuuteen tanssiin taitoa ja kuvioita. Kurssin jälkeen mahdollisuus siirtyä kilpalattioille.

Syksyllä on nyt myös oma ryhmä parintanssin edistyneille. Ryhmä on tarkoitettu niille tanssijoille joilla on jo jatkotason osaamista mutta eivät vielä kuulu kilpatason ryhmään. Tässä ryhmässä voit harjoitella ja nostaa omaa osaamista vaikka et olisi kilpailuhin vielä lähdössä.

  • keskiviikkoisin klo 19:00-20:00 (practice)
  • torstaisin klo 19:30-20:30

Hinta 279€ / hlö

  • maanantaisin klo 18:00-19:00
  • keskiviikkoisin klo 19:00-20:00 (practice)

Hinta: 292€ / hlö

Latin ja vakio tekniikkatunnit

Kilpatanssin tekniikka tunnit, torstaisin klo 17 ja 18:30

Pidetään meillä torstaisin ja silloin keskitymme paritanssin saloihin. Lattaritunnilla keskitytään viiden latinalaistanssin (samba, cha cha cha, rumba, paso doble ja jive) ja vakiotunneilla viiden vakiotanssin (valssi, tango, wiener valssi, foxi ja quickstep) harjoittelemiseen. Tunneille ovat tervetulleita vähintään jatkotason käyneet kilpatanssijat, pro Am tanssijat sekä kaikki jotka haluavat kehittää omia paritanssitaitoja.

Latin tekniikka Easy, sunnuntaisin klo 16:30

On alkeistason tekniikka tunti, joka on avoin kaikille. Tunnilla harjoitellaan soolona, joten täällä voit hyvin keskittyä omaan tanssiiin ja tekniikan harjoitteluun.

Latin Style tekniikka, keskiviikkoisin klo 17

Haastaa pidemmälle tanssineiden kykyä ja taitoa tuottaa lattariliikettä. Tunnilla syvennytään teeman mukaan kyseisen tanssin tai taidon harjoitteluun. Tämä on jatkotason tunti ja sopii parhaiten edistyneille tanssijoille.

Meillä tekniikka on muutakin kuin pelkkää jalkojen oikeanlaista askellusta. Tekniikka tunneilla opit monipuolista vartalon käyttöä, tanssien eri karaktäärejä, rytmistä taituruutta, eri vartalon osien eriyttämistä ja tehon & taidon yhdistämistä sulavaksi liikkeeksi.

Toivomme näkevämme tekniikkatunneilla harrastajia monista lähtökohdista, sillä nämä kilpatanssin lajit toimivat oivana pohjana monelle eri lajille. Kilpatanssi itsessään pitää sisällään perinteisen mies/nainen paritanssin, same sex parit ja uusimpana tulokkaana pro Am tanssijat. Lisäksi tekniikat toimivat pohjana Latino Show, Latin Style ja Syncro Dance lajeille.