Uusi asiakas – Lunddance

Tervetuloa Lundilandiaan!

Me olemme aikuisten tanssikoulu jonka tarjonnasta löydät mahtavia tanssitunteja alkeista kilpatasolle asti. Tanssikoulun omistajien Samin ja Mirellen kilpatanssitausta näkyy opetuksessa ja haluammekin tarjota monipuolisia tunteja sekä vakio- että latinalaistansseista.

LundDancen kantavina voimina ovat ammattimaiset ohjaajat ja valmentajat, iloinen ilmapiiri ja yksilöllinen huomiointi. Meille voit tulla sellaisena kuin olet.

Kausimaksullisten tuntien lisäksi meillä voit käydä kertamaksulla, kuukausimaksulla tai 10x- kortilla. Vaihtoehdoista voit lukea lisää hinnastostamme.

Tanssikoulu löytyy Tampereen Kalevasta osoitteesta Takojankatu 11. Olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä. Julkiset kulkevat läheltä tanssikouluamme. Kaikki linjat Takojankadulle, Sammonkadulle ja Kalevantielle tuovat sinut meille niin bussilla kuin ratikallakin. Jos tulet autolla parkkipaikkoja löytyy pihasta ja sen ollessa täynnä suosittelemme kiekkopaikkoja Sammonkadulta.

Meillä on avarat ja valoisat tilat, joissa on hyvä harjoitella. Kaksi saleistamme (Sali 1 280m2 ja sali 2 180m2) ovat puulattialla ja peileillä varustettuja. Kolmannessa salissa (110m2) on tanssimatto. Näiden lisäksi käytössämme on avoin aulatila, keittiö, WC:t ja suihku sekä vapaaharjoittelualue.

”Minulle jäi super hyvä fiilis! Heti tuli hyvä ja tervetullut fiilis kun astui teidän ovista sisään.”

”Jokaisen tanssitunnin, oli se sitten ryhmä tai yksityistunti, jälkeen olen hymyillyt tyytyväisenä ja jokaiselle tanssitunnille tullessani olen ollut innoissani. Mikään muu liikuntamuoto ei saa aikaan vastaavaa innostusta.”

Alkeistason tunnit

Easy latin Cross

Soolotanssitunti jossa helpot koreografiat ja keskitymme lattareiden iloiseen liikkeeseen. Voit tulla Drop in

Latin tekniikka Easy

Lattareiden perustekniikka tunti joka sopii kaikille. Vaihtuva teema joka syventää taitoasi niin jalkatekniikan kuin vartalon käytön osalta.

Zumba

Kaikille sopiva sykkeellinen tunti. Vauhtia ja fiilistä täynnä. Helpot askeleet. Voit tulla Drop in

Fit Latino

Soolona tanssitaan eri latinalaisamerikkalaisia ja karibialaisia tansseja menevään musiikkiin ja ilman pilkun viilausta. Voit tulla Drop in

Teematunnit

4 kerran tiiviskurssi aina aiheena olevasta tanssista. Nämä tunnit ovat suunnattu paritanssiin mutta voit tulla myös yksin.

Paritanssin alkeet

Kilpatanssi lajien alkeiskurssi. Ryhmän aloitus 2 kertaa kaudessa. Kurssin käytyäsi pääset siirtymään jatkoryhmään. Tsekkaa myös workshopit ja lyhytkurssit.

Joogla

Hyvän mielen liikeratoja avaava tunti. Huolla kehoasi ja nauti loppurentoutuksesta.

KEHO

Kehonhuolto tunnit sekä huoltavaan harjoitteluun että voimaharjoitteluun.

Kaikille tunneille ilmoittautuminen ajanvarauksen kautta.

Valitse lajisi