Uusi asiakas – Lunddance

Tervetuloa Lundilandiaan!

Me olemme aikuisten tanssikoulu jonka tarjonnasta löydät mahtavia tanssitunteja alkeista kilpatasolle asti. Tanssikoulun omistajien Samin ja Mirellen kilpatanssitausta näkyy opetuksessa ja haluammekin tarjota monipuolisia tunteja sekä vakio- että latinalaistansseista.

LundDancen kantavina voimina ovat ammattimaiset ohjaajat ja valmentajat, iloinen ilmapiiri ja yksilöllinen huomiointi. Meille voit tulla sellaisena kuin olet.

Kausimaksullisten tuntien lisäksi meillä voit käydä kertamaksulla, kuukausimaksulla tai 10x- kortilla. Vaihtoehdoista voit lukea lisää hinnastostamme.

Tanssikoulu löytyy Tampereen Kalevasta osoitteesta Takojankatu 11. Olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä. Julkiset kulkevat läheltä tanssikouluamme. Kaikki linjat Takojankadulle, Sammonkadulle ja Kalevantielle tuovat sinut meille niin bussilla kuin ratikallakin. Jos tulet autolla parkkipaikkoja löytyy pihasta ja sen ollessa täynnä suosittelemme kiekkopaikkoja Sammonkadulta.

Meillä on avarat ja valoisat tilat, joissa on hyvä harjoitella. Kaksi saleistamme (Sali 1 280m2 ja sali 2 180m2) ovat puulattialla ja peileillä varustettuja. Kolmannessa salissa (110m2) on tanssimatto. Näiden lisäksi käytössämme on avoin aulatila, keittiö, WC:t ja suihku sekä vapaaharjoittelualue.

”Minulle jäi super hyvä fiilis! Heti tuli hyvä ja tervetullut fiilis kun astui teidän ovista sisään.”

”Jokaisen tanssitunnin, oli se sitten ryhmä tai yksityistunti, jälkeen olen hymyillyt tyytyväisenä ja jokaiselle tanssitunnille tullessani olen ollut innoissani. Mikään muu liikuntamuoto ei saa aikaan vastaavaa innostusta.”

Valitse lajisi